Muži – FC Nový Bor : FC Lomnice n.P. 1:7 (1:3)

Zimní přestávka skončila, příprava také a začalo se hrát o vítěze KP a také boj o záchranu v soutěži. Během zimní přestávky se uskutečnily také přestupy k nám a nebo od nás někam. Jeden přestup byl návrat M.Třešňáka z Polevska a druhý Doležal z Arsenalu Č.Lípa – brankář. Odchod útočníka  J.Štěrby do Arsenalu Č. Lípa a Vaníčka zpět do Žandova.V průběhu přestupového období bylo jednáno s řadou hráčů, ale moc zájmu přestoupit do klubu který hraje o záchranu nebylo. Jeden však byl zvláštní a snad bude i dobrou vzpruhou pro náš boj o záchranu. Z Mladé Boleslavi k nám přestoupil Ondřej Zahustel (bývalý ligový hráč Sparty, M.Boleslavi a Slovácka). Problém, že nemohl dnes nastoupit. V dnešním zápase nás čekal soupeř u kterého jsme na podzim na jeho hřišti prohráli 7:2. Nyní měli trenéři i hráči cíl se rehabilitovat.

Zápas jsme začali velice nadějně. Již v  první minutě se nám podařil útok po levé straně, přihrávka před branku, kde nabíhali Třešňák a J.Šešina. Prvně jmenovaný na míč nedosáhl, ale Šešina J. se trefil – 1:0. Kluci se jak se říká rozjeli a o minutu později to mohlo být ještě lepší, ale  dobrou přihrávku do prázdné brány Šešina nezasunul. Pak měl velice dobrou příležitost Kubeš, nedal. A přišla další příležitost. Tu naopak měl opět Šešina a dorážku na noze měl Král. Jeho zakončení, ale trefilo na zemi ležícího brankáře. Tím náš nadějný boj končil. Přišel herní útlum a na řadu přišli hosté. Nejprve z trestného kopu šibenice – 1:1. O pár minut později faul na hranici vápna, navíc červená karta pro Babice a další gól z přímého kopu – 1:2. Přišel velký útlum ve hře, chaos a hledání sami sebe a další gól v naší bráně. Takže poločas 1:3.

Vstup do druhého poločasu jsme opět nezvládli a inkasovali v podobě čtvrtého políčku na 1:4.V našich řadách se střídalo a u soupeře také, ale kdo u nich přišel dal gól. Konečný stav se zastavil na 1:7. Velmi krutá porážka!

góly: 1. Šešina J. – 20. a 37. Lábek, 38. Farfan Anccalle Josep Enrique, 47. Horáček, 55. Marijanovic, 78. Drahoňovský, 90. Majer

ž.k.: 0:1, č.k.: 36. Babic (N.Bor), diváků: 80, rozhodčí: Bohuš Marek

sestava: Blažek, Pokorný, Šešina J., Kubeš, Král (83. Šešina M.), Třešňák (62. Majerech), Kalenda J., Džavík, Havlík, Babic, Broschinský (88. Hadrbolec)

trenér: Kouřil Standa

ved.mužstva: Kalenda Michal

Příští sobotu 30.3. hrajeme od 10:30 hodin ve Frýdlantu!