Muži – Jiskra Mimoň : FC Nový Bor 0:4 (0:2)

Týden utekl jako voda a v KP LKFS proběhlo druhé kolo. Nás los poslal za nováčkem soutěže do Mimoně za tamní Jiskrou. Ta po dlouhé době hraje krajský přebor. Domácím z historického hlediska KP patří a proto jim tuto soutěž přejeme. V našich barvách po minulém prvním kole chyběl vyloučený M. Třešňák, který „schytal“ celkem tří-zápasový trest. Na druhé straně pro nás bylo důležité, že se do sestavy vrátil J. Brochinský, který minulý zápas nedohrál z důvodu zranění.

Úvod zápasu patřil domácím, kterým se dařilo naší obranu napadat a dělalo nám problém se z toho vymanit. Nicméně v 7. minutě jsme založili křídelní akci a velmi rychlý útok, na jeho konci byl F. Stejskal, který si výborně načasoval zakončení a přesně podél brankáře střílí gól – 0:1. O dvě minuty později jsme korunovali opět rychlý a přesně vedený útok na branku domácích. Zakončení bylo opět na kopačce Stejskala, který mění skóre na 0:2. Naše vedení naší hru uklidnilo a kluci hráli rychlý a pohledný fotbal. Vytvářeli jsme si jednu gólovou akci za druhou a bylo se na co dívat. Jen nám chyběla přesnost a někdy i štěstí. Broschinský byl před brankou domácích k neudržení, ale jeho hlavičky skončily v náručí brankáře nebo to odvrátili obránci. Jednou to zmařila také tyč domácí branky.

Také druhý poločas jsme měli víceméně pod kontrolou. Opět jsme si vytvářeli gólové příležitosti. Konečně se prosadil J. Broschinský, který po rohovém kopu, který zahrál Vaníček, trefil „z voleje“ míč do domácí branky – 0:3. Velmi důležité skóre! Pak přišel čas pro domácí. Několikrát podnikli velmi nebezpečný útok i závar v našem vápně a brankář Svoboda se měl co činit. To byl signál pro trenéra, který provedl několik střídání. Na místo Fr. Svobody přišel Kalenda. Později střídal Kubeše Pokorný a Stejskala střídal Tandera. Poslední střídání pak připadlo na Krále který nahradil Stromeckého. A také se nám podařilo přidat ještě jeden gól do domácí sítě a postaral se o to Havlík0:4! To byl účet celého zápasu, kde jsme potvrdili úlohu favorita, což také potvrdili i někteří domácí příznivci. Na zápase jsme si všimli i řady fotbalových diváků  z okolních míst i třeba z Č. Lípy, kteří nás přijeli podpořit.

góly: 7. a 9. Stejskal, 50. Broschinský, 88. Havlík 

ž.k.: 3:1, diváků: 100, rozhodčí: Kadlec Václav

Sestava: Svoboda M., Svoboda Fr.( 54. Kalenda), Devátý, Broschinský, Šešina J., Kubeš (74. Pokorný), Vaníček, Havlík, Džavík, Stejskal (86. Král), Stromecký (86. Tandera)

Trenér: Standa Kouřil

Ved.mužstva: Michal Kalenda

V sobotu 20. 8. od 17:00 hodin přivítáme na našem hřišti FK Slovan Hrádek n. N.

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (1 hlasování, průměrné hodnocení: 100,00%)
Loading...