Muži – FC Nový Bor : Slovan Hrádek n.N 1:3 (1:1)

Minulý týden byl pro nás fotbalově vítězný v zápase s Mimoní – 0:4. V týdnu se toho moc v přípravě nezměnilo, ani se nevrátil do přípravy Šimoník, který laboruje se zdravotními problémy. Dnes jsme přivítali vždy dobře připraveného soupeře z Hrádku n.N.

Úvod pro nás nebyl ideální, již ve 3. minutě vytáhl rozhodčí na našeho kapitána Broschinského žlutou kartu a to není nikdy dobré hrát od počátku pod hrozbou druhé žluté karty. Ale rozehráli jsme se k dobrému výkonu, zejména když jsme ve středu hřiště získali klid a začal se prosazovat Kubeš a zde mu asistoval Vaníček. I tak nebezpečnost soupeřovy hry byla vysoká. Ve 20. minutě si zahrál kličkovanou po pravé straně hřiště Devátý a výborně obešel několik hráčů soupeře. Poté převzal míč  Stromecký a  poslal přihrávku na Kubeše, který si pohrál se soupeřem a následná umístěná střela na zadní tyč si našla cíl – 1:0. Ve 26. minutě si vysloužil za faul žlutou kartu i agilní hráč soupeře Ondra Holeček. Bohužel byl to náš soupeř, který s blížícím se koncem prvního poločas získal herní klid i převahu. Po několika závarech před naší brankou jsme se nedostali dál něž za vápno a při jedné takové situaci zkušený Holeček našel míči cestu do naší sítě – 1:1. Byli jsme rádi, že přišel poločas.

Druhý poločas nám měl přinést víc klidu do hry, ale možná jsme se moc hnali za druhým gólem a na to čekal soupeř. V 58. minutě přišla druhá žlutá, kterou schytal Kalenda. Hosté z Hrádku víc kombinovali a pro nás to byla honička. V 60. minutě stačil okamžik nepozornosti a po zakončení střelou Kordíkem na naší branku prohráváme 1:2. V našich řadách trenér provedl střídání. Stejskala nahradil Tandera a pak v 76. minutě Pokorný Džavíka. Kluci se snažili, hlavně bojovali, ale šancí jsme si  moc nevypracovali. Naopak jsme stále museli reagovat na hru soupeře a stalo se, že v 69. minutě nás hosté zaskočili v obraně a využil toho opět Holeček, který stanovil skóre na 1:3 pro hosty. Času do konce zápasu bylo ještě dost a při jednom našem útočném tažení byl stažen za ruku Stromecký, rozhodčí tentokrát nereagoval a obránci to prošlo. Zda to byla penalta a nebo i žlutá karta je na svědomí rozhodčího. Většina diváků si toho ale všimla. V 77. minutě ale rozhodčí slyšel urážlivý výrok našeho hráče Havlíka na jejich adresu a poslal jej pod sprchy. A dohráváme v deseti! Po kolikáté již v poslední době za sebou! Více se nám v tomto zápase nepodařilo. Škoda, trenéra stále čeká moc práce a kluky hodně tréninků.

góly: 21. Kubeš – 33.  a 65.  Holeček, 59. Kordík

ž.k.: 2:1, č.k. 77. Havlík (N.Bor), diváků: 120, rozhodčí: Hanousek Karel

sestava: Zelený, Devátý, Broschinský, Šešina, Kubeš, Stejskal (54. Tandera), Vaníček, Stromecký, Kalenda, Havlík, Džavík (76. Pokorný)

trenér: Kouřil Standa

ved.mužstva: Kalenda Michal

Příští týden v neděli 28. srpna jedeme do Velkých Hamrů, kde nám bude soupeřem domácí béčko a to od 17:00 hodin.

 Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (3 hlasování, průměrné hodnocení: 40,00%)

Loading...