LOKO Vltavín : FC Nový Bor 0:2 (0:1)

Novoborská letní příprava se po víkendu rozšířila ještě o jeden zápas. Nabídka přišla od rezervy třetiligového fotbalového klubu Loko Vltavín, která má soustředění ve sportovním zařízení v Českém Dubu. Trenér Broschinský tuto nabídku přijal a zápas se hrál v úterý 6.8. 2019 od 18 hodin. Novoborští měli omluvené hráče – Havel, Šimůnek, Vacek, Stromecký. Těsně před zápasem se nad hřištěm v Č.Dubu přehnala bouřka, ale pak již se hrál fotbal.

Po pomalejším rozehrání v prvních minutách se oba soupeři rozehráli k dobrému výkonu. V 11. minutě Janů poslal vtipnou přihrávkou do útoku po levém křídle Krpatu, ten si poradil s bránícím hráčem a míč poslal přesně tam kde se správně pohyboval  Zlatníček. Ten vyhrál souboj s obráncem soupeře a vstřelil vedoucí gól – 0:1. Na promočeném trávníku pokračoval zápas řadou dobrých fotbalových akcí, ale také tvrdými souboji. Vltavín jako domácí v 15. minutě vytvořil pořádný závar před brankou Ticháčka. Ten ale spolu s dalšími hráči v čele s Devátým a Broschinským L. čisté  konto ubránili.

V úvodu druhého poločasu se na straně FC Nový Bor střídalo. Nováka nahradil Holubec. Novoborští si začali připravovat další střelecké šance, ale ne a ne je proměnit. Fotbalovou bojovnost  předvedl v 55. minutě  Zlatníček, když obral soupeře o míč u vápna, pohotově jej převzal Kubeš a zkušeně jej poslal do šibenice překvapenému brankáři Vltavína – 0:2. Domácí hodně bojovali o korigování stavu skóre, ale naši hráči hru i výsledek udrželi na své straně. V závěru šel do hry ještě J. Broschinský mladší.

V sobotu nás již čeká první mistrovské utkání! TAK PŘIJĎTE FANDIT! Výkop v 17 hod.

góly : 11. Zlatníček, 56.Kubeš 

Sestava : Ticháček, Holubec, Devátý, L.Broschinský, Skočdopole, Janů, Kubeš, Krpata, Novák, Sochor, Zlatníček,  Kaiser, Broschinský J. ml.

Trenér: Jan Broschinský st.

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (12 hlasování, průměrné hodnocení: 81,67%)
Loading...