FC Nový Bor : FK Slovan Hrádek n.N. 6:0 (3:0)

V sobotu 10. 8. 2019 byl zahájen fotbalový ročník 2019 – 2020 KP LKFS. Soutěž má letos 14 účastníků a nebude se hrát žádná nadstavba. Přestupové rošády před sezonou proběhly snad na všech úrovních. Nový Bor opustil M. Nosek (Frýdlant), K. Ouzký (K.Šenov) a také brankář M. Král do Německa. Podařilo se získat Zlatníčka, Kaisera, Nováka a brankáře Ticháčka. Zápas, který začal v 17 hodin začal oboustranně velmi opatrně a jako první začali rozehrávat svojí hru hosté. Novoborští ale ihned reagovali a začali si budovat převahu. A hned v 8. minutě jsme se mohli radovat. Rychlá kombinace a souboj před vápnem Hrádku po kterém se pohotovou střelou prezentoval nový hráč Zlatníček, který se trefil k tyči – 1:0. Hosté hodně zaskočeni začali pracovat na odpovědi se dostali až k vápnu brankáře Ticháčka. Domácí N. Bor získal míč a ihned zakládá  útok po levé straně zkušený Janů. Kolmá přihrávka dopředu, kde si poradil Kaiser s obráncem, obehrál brankáře Hrádku a následovala přesná střela do odkryté branky, je to 2:0. Vedení o dvě branky domácí trochu utlumilo. Soupeř začal víc útočit a hra se přesouvala z jedné strany hřiště na druhou. Hrádek začal napadat domácí obranu, tím také začaly vznikat i tvrdé souboje. V 18. minutě vytáhl domácí brankář výborný zákrok a udržel čisté konto. Nutno podotknout, že i obrana pomohla. Ve 28. minutě Bor vybojoval rohový kop a provedení bylo gólové. V souboji o míč před brankou se prosadil  Zlatníček a Bor vede 3:0. V závěru poločasu opět tvrdé souboje a domácí dostávají dvě žluté karty – Krpata a Broschinský L.

Do druhého poločasu Hrádek dvakrát střídá a také více vysouvá hru na polovinu domácích. Hra tím víc utrpěla a byla hodně neurovnaná. V 68. minutě rychlý, kombinačně podařený útok od Vacka, přes Kubeše a na zadní tyči střílející Kaiser4:0. V 78. minutě se otřásla tyč branky Hrádku. V 80. minutě to rozjel Vacek a předložil míč do běhu pro Krpatu. Ten se dostal až před brankáře a přidal pátý gól – 5:0. V závěru zápasu se na obou stranách střídá až do možnosti pravidel (5 hráčů). Za domácí předposlední střídání J. Broschinský ml. a tentýž hráč v 90 + 1. minutě doráží vyražený míč po střele svého bratra L. Broschinského na 6:0. Pohledem diváků si málokdo pamatuje, kdy si soupeř odvezl „kanára“. Mezi nejlepší patřili dnes Vacek, Krpata, Stromecký, brankář Ticháček, střelci branek, vlastně všichni. Tímto výsledkem jsme po prvním kole mezi kluby, které nastřílely soupeři vice jak 5 gólů.

Žl.k.: 2:2, diváků: 120, rozhodčí : Pánek Michal

góly: 9.Zlatníček, 14. Kaiser, 29. Zlatníček, 69. Kaiser, 81. Krpata, 91. Broschinský Jan ml.

Sestava: Ticháček, Stromecký, L.Broschnský, Devátý, Janů, Krpata (82.Holubec), Kubeš, Vacek (88.Šimůnek), Kaiser (Šimoník), Novák (75. Broschinský Jan), Zlatníček (61.Skočdopole)

Trenér: Jan Broschinský st.

Ved. mužstva: R.Blumentritt

Ale je to jen začátek! Příští kolo NEDĚLE od 17 hodin – FK TURNOV : FC NOVÝ BOR!

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (15 hlasování, průměrné hodnocení: 88,00%)
Loading...