ASK Lovosice : FC Nový Bor 1:1 (1:0)

Od 10.7. probíhá letní příprava mužstva KP mužů. Také jsme sehráli přípravný zápas proti soupeři ze Štetí, který je účastníkem divizní soutěže (3:3). Jinak mužstvo pravidelně trénovalo i když si řada hráčů vybírala dovolené. Proto byly odvolány dva  přípravné zápasy. Letní příprava se blíží ke konci a dnes jsme jeli k zápasu do Lovosic, kde jsme sehráli zápas proti místnímu mužstvu z krajského přeboru. Omluveni byli hráči Kubeš a T. Janů. Zápas se hrál na velmi dobrém trávníku a kluci od první minuty bojovali s příkladným nasazením.

Po prvních minutách jsme získali větší držení míče, v 10. minutě nastřelil po individuální akci Zlatníček břevno domácí branky a i v dalším průběhu zápasu jsme měli další příležitosti ke vstřelení branky. Domácí ovšem našim odpovídali bojovností a snažili se o odvetné akce. V naší brance stál náš nový gólman Ticháček, který přišel na volný přestup a dnes se vrátil z dovolené. Ve 28. minutě dvakrát střelecky ohrozil domácí branku Krpata, ale celé mužstvo předvedlo i několik útoků při kterých šel míč z nohy na nohu na jeden dotek. Ve 40. minutě v souboji o míč před naším vápnem získal výhodu domácí hráč, který poslal vysoký míč na naší branku a ten skončil v horním růžku – 1:0. Kluci se pokusili rychle vyrovnat, ale míč jsme do domácí branky nedostali.

Do druhého poločasu jsme šli s jednou změnou, když Holubce vystřídal Skočdopole. Naše hra dostala jiný rozměr. K domácí brance jsme se tlačili středem, ale také hodně po křídlech, kde to po pravé straně tahal zkušený Sochor a velmi zlepšil hru po celé šířce Stromecký. V 65. minutě jsme domácí přehráli a k tomu opakovaně vedl náš útok směrem k brance Vacek. Podél brankové čáry přešel přes dva protihráče, přesně našel na zadní tyči Zlatníčka, který obehrál svého strážce a vyrovnal – 1:1. V další části  zápasu domácí hodně přitvrdili, rozhodčí je trestal žlutými kartami a v jednom případě vytáhl  i kartu červenou a tak domácí dohrávali v deseti. V této době jsme mohli získat na svojí stranu vítězství, ale domácí podržel brankář a v neposlední řadě ještě když přišel na hřiště J.Broschinský ml. stálo při domácích štěstí. Jeho hlavička jen o centimetry minula horní roh branky.

Dnes jsme sehráli velmi dobrý zápas a prověřili jsme si síly na nastávající mistrovské boje, které začínají za týden v sobotu doma proti Slovanu Hrádek n.N.  Ale před tím ještě v úterý je na programu poslední zkouška, která bude v Českém Dubu proti domácímu mužstvu od 18.15 hodin.

Gól: 65. Zlatníček

Sestava: Ticháček, Stromecký, L.Broschinský, Devátý, Holubec, Vacek, Novák, Kaiser, Krpata, Sochor, Zlatníček – Skočdopole, J.Broschinský ml.

Trenér: J.Broschinský st.

vedoucí mužstva:  R.Blumentritt

První mistrovský zápas KP LKFS – sobota 10.8. v 17 hod. a soupeřem nám bude Slovan Hrádek nad Nisou.

Dnes se také hrála soutěž MOL CUP 2019-2020 a do hry zasáhl tým Skalice a nyní již divizní Arsenal Č.Lípa :

SK Skalice : Libiš 0:2 (0:0) postupuje Libiš
Arsenal Česká Lípa : Motorlet Praha 2:2 (1:1) na penalty 2:3 postupuje Motorlet

 Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (10 hlasování, průměrné hodnocení: 78,00%)

Loading...