FK Přepeře : FC Nový Bor 4:2 (2:0)

Druhý týden zimní přípravy jsme si proložili také druhým zápasem. Tentokrát ne na domácím hřišti, ale na stadionu FK Turnov a soupeřem nám bylo velice silné mužstvo – divizní FK Přepeře. Na hodně zasněženém umělém trávníku jsme byli domácím vyrovnaným soupeřem. Ovšem během prvního poločasu se začali domácí lépe pohybovat a již ve 12. minutě se dostali do vedení, když si pohotově poradili s vytvořenou šancí – 1:0. Nám se také v několika případech podařilo ohrozit domácí branku, z dobré pozice střílel těsně vedle Kubeš. V závěru poločasu využili domácí mezeru v naší obraně a zvýšili své vedení na 2:0. Do druhého poločasu se na obou stranách střídalo. V našich řadách dostali slovo mladíci z lavičky – Nosek, Havel, Šimůnek, Kramer a dál pak Stromecký a Ouzký. Tím se zvedl náš útok, domácím jsme chvilkami zatápěli a po pěkné akci a následným závarem ve vápně domácích jsme zásluhou Noska snížili na 2:1. A kluci i dál hráli dobře. To přineslo v další hře příležitost k vyrovnání a postaral se o to Krpata 2:2. Těžký terén a kvalita domácích přinesla i další změny ve skóre. Domácí hráč ve vápně pohotově vystřelil a přivedl domácí v 72. minutě opět do vedení – 3:2. A v závěru zápasu, když domácí posílili útok ještě zvýšili na konečných  4:2.

Naši kluci se snažili o korigování výsledku, ale hodně zasněžený trávník naše akce brzdil v rozehrávce i samotné střelbě. Přesto musíme hodnotit náš výkon pozitivně.

Sestava : Král , Ouzký, Holubec, L.Broschinský, J.Broschinský, Šimoník, Kubeš, Janů, Krpata, Vacek, Devátý, Havel, Kramer, Nosek, Stromecký

trenér: J.Broschinský st.

vedoucí: R.Blumentritt

Příští zápas odehrajeme opět v Turnově, tentokrát proti domácímu FK Turnov.