Zápasy uplynulého víkendu

Muži FC N.Bor : Višňová
4:1
Dorost U17 FC N.Bor : Jablonné/V.Valtinov
4:0
St.žáci U15 Mimoň : FC N.Bor 9:2
Ml.žáci U13 Mimoň : FC N.Bor 1:4
St.přípravka U11 FC N.Bor volno
Ml.přípravka U9
FC N.Bor A : Mimoň A

FC N.Bor B : Mimoň B


7:14

21:7

Muži – FC Nový Bor : Jiskra Višňová 4:1 (2:0)

góly: 8. Majerech, 43. Třešňák, 63. a 74. Havlík – 90. Michálek

ž.k.: 4:3, diváků: 85, rozhodčí: Havel Tomáš

sestava: Blažek, Pokorný, Liška, Kubeš (83. Hadrbolec), Majerech (65. Král), Třešňák (70. Šešina J.), Kalenda J., Havlík, Džavík, Chour (83. Faouzi), Broschinský

trenér: Kouřil Standa

ved.mužstva: Kalenda Michal

Zápasy uplynulého týdne

Muži Ž.Brod : FC N.Bor
1:1
Dorost U17 Mimoň : FC N.Bor
1:5
St.žáci U15 FC N.Bor : Ruprechtice 0:10
Ml.žáci U13 FC N.Bor : Ruprechtice 0:9
St.přípravka U11 FC N.Bor : Zákupy 9:2
Ml.přípravka U9 FC N.Bor : Dubá

FC N.Bor A : Bukovany A

FC N.Bor B : Bukovany B

5:5

8:12

17:4

Muži – FK Železný Brod : FC Nový Bor 1:1 (0:1)

Po těsné domácí prohře v minulém kole na domácím hřišti nás dnes čekal soupeř z města skla Železný Brod. K domácímu klubu musíme přiznat, že jsme si nejprve všimli vylepšení fotbalového areálu o malou, ale moderní tribunu. Příjemné přivítání! V dnešní naší sestavě oproti minulé chyběl Babic, který musel do práce a omluven Zahustel, který oznámil určité zdravotní problémy, ale na utkání se připravil Liška.

Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a hned v počátku jsme měli i gólové příležitosti. Jen chybělo kopnout míč do branky. Také domácí odpovídali nebezpečnými protiútoky, ale Blažek v naší brance byl neprůstřelný. V dobré šanci byl i Král, ale toho svazuje nervozita! Naše nasazení, ale trvalo i nadále a náhle pro domácí překvapení. Dlouhý výkop k postranní lajně, kde dnes nastoupil Pokorný. Ten výborným pohybem a velkou snahou přešel  do útoku, poradil si s obráncem a vlastně i s brankářem, kterému poslal míč kolem uší do sítě – 0:1! To vše k velké radosti spoluhráčů i nám divákům. Domácí si museli sáhnout na dno svých sil ve snaze k vyrovnání a připravili si i šance, ale nás držel dobrými zákroky brankář Blažek a určitě i štěstěna, když jsme vykopli míč z prázdné branky a nebo si s tím neporadili domácí hráči. To se stalo také ve 38.minutě zápasu, kdy jsme přežili velký závar v našem vápně, ale gól jsme nedostali.

Druhý poločas jsme začali opět dobře a tlakem na gól, když jsme si připravili šance ve vápně domácích. Bohužel míč do branky jsme dopravit nedokázali. Mezi tím se hodně snažili domácí, kteří si podobnou situaci připravili v našem brankovém území. A povedlo se jim to když dorazili v 63.minutě míč do naší sítě – 1:1 – střelcem Káňa. Od této doby se hrálo o vítěze a šance byly na obou stranách. Zejména na kopačkách Krále, Havlíka i dalších. Také Třešňák po dobré kličce mířil těsně vedle šibenice. V 71.minutě vytáhl bravůrní zákrok Blažek, když  vytlačil domácí střelu nad břevno. Krátce poté střela Krále nenašla také správný cíl a minula domácí branku. V posledních minutách zápasu se obě strany soustředily na to nedostat gól! Pro nás remíza a bod do celkové tabulky na 13 bodů!

Za týden v sobotu 25.května 2024 v 17:00 hodin přivítáme dalšího silného soupeře, Jiskru Višňovou!

góly: 63. Káňa – 14. Pokorný

ž.k.: 1:1, diváků: 90, rozhodčí: Kadlec Václav

sestava: Blažek, Pokorný, Liška, Kubeš, Majerech (83. Chour), Král (Šešina J.), Třešňák (90. Faouzi), Kalenda J., Džavík, Havlík, Broschinský

trenér: Kouřil Standa

ved.mužstva: Kalenda Michal

Zápasy uplynulého týdne

Muži  FC N.Bor : Sedmihorky
1:2
Dorost U17 Kr.Studánka/Chrastava : FC N.Bor
2:0
St.žáci U15 Ž.Brod/Jablonec : FC N.Bor 15:0
Ml.žáci U13 Semily : FC N.Bor 2:4
St.přípravka U11 LOKO Č.Lípa B : FC N.Bor

H.Libchava/Kamenice : FC N.Bor

11:3

3:7

Ml.přípravka U9

Muži – FC Nový Bor : FK Sedmihorky 1:2 (1:0)

Dnes jsem přivítali na našem stadionu silné mužstvo s dobře organizovanou hrou, založenou na přesnosti přihrávek. V našem dnešním kádru na zápas chyběli Ondra Zahustel a Jiří Liška. Zápas z naší strany zaměřený na pozorném bránění, v  útoku jsme měli připravené hráče Třešňáka a Krále.

V úvodních částech zápasu se hra přelévala z jedné strany na druhou. V brance opět Blažek, který měl hodně práce  při střelách hostí, kdy míč skončil na tyči  nebo v jeho náručí, ale drželi jsme čisté konto. V útoku nás brzdila obrana hostí, která bránila v hojném počtu hráčů. Ve 27.minutě dostal přihrávkou od Kubeše míč  v prostoru půlky hřiště Třešňák. Míč si zpracoval a dobře vyhodnotil situaci, že brankář soupeře je vysoko před brankou a výborným nákopem s potřebnou výškou poslal míč na branku. Brankář neměl šanci! Míč po dopadu a odrazu skončil v síti – 1:0! Kluci se dál snažili o další gólovou střelu, měli jsme k tomu i příležitosti, ale nepodařilo se. Na druhé straně měl dost práce brankář Blažek.Poločas skončil 1:0 pro nás.Hosté  se o poločase  nešli občerstvit do kabiny, ale vše řešili  debatou na hřišti!

Do druhého poločasu nastoupili s jiným elánem. V 56. minutě využili okénka v naší obraně a rychlým útokem a přesnou střelou zakončili svůj útok a vyrovnali na 1:1! Mohli jsme se z toho gólu rychle srovnat, ale bohužel po pár minutách nás soupeř opět zaskočil a zkušeným hráčem Randákem dal druhý gól na 1:2. V našich řadách došlo ke střídání.V 57. minutě vystřídal Krále Šešina M., v 79.minutě další střídání -J.Šešina nahradil Majerecha a současně střídá  Choura Pokorný. Kluci až do konce zápasu bojovali o vyrovnání a musíme přiznat, že i šance byly, ale gólem neskončily. Prostě, už nejsme odevzdaní, že po dvou gólech přestáváme bojovat a hrát, ale někdy nám chybí víc štěstí a rychlé rozhodování při zakončení. Ale také nám štěstí přeje v zadních řadách a dnes měl brankář Blažek dobře postavenou konstrukci branky! Tak pohledem na celkovou tabulku, zejména tu spodní část stále kontrolujeme a udržujeme nesestupovou pozici – 13.místo  proti SK VTJ Rapidu Liberec! Ten prohrál na hřišti Košťálova 3:0, když vše podstatné se odehrálo ve druhém poločase.

góly: 27. Třešňák – 56. Poledne, 60. Randák

ž.k.: 3:0, diváků: 80, rozhodčí: Vrabec Hynek

sestava: Blažek, Kubeš, Kalenda J., Majerech (79. Šešina J.), Král (57. Šešina M.), Třešňák, Havlík, Babic, Džavík, Chour (79. Pokorný), Broschinský

trenér: Kouřil Standa

ved. mužstva: Kalenda Michal

Příští týden v sobotu 18.května 2024 zajíždíme k utkání proti domácímu Železnému Brodu, odjezd autobusu 14:15 hodin, výkop v 17 hod.

Zápasy uplynulého týdne

Muži  Skalice : FC N.Bor
2:2
Dorost U17 FC N.Bor : Bílý Kostel
6:1
St.žáci U15 FC N.Bor : Jilemnice 2:6
Ml.žáci U13 FC N.Bor : Jilemnice 3:2
St.přípravka U11 FC N.Bor : Brniště 10:2
Ml.přípravka U9 FC N.Bor : Arsenal A

FC N.Bor : Arsenal B

FC N.Bor : Skalice

FC N.Bor : Bukovany

2:9

17:3

9:2

8:8