Muži – FC Nový Bor : Jiskra Višňová 4:1 (2:0)

Dlouhá doba, zápas od zápasu trápení vstřelit gól. Tak nás trápil osud zápasů dotáhnout to do vítězného konce. Ale stále se pracuje na zlepšení. Dnes nám k utkání chyběli dva hráči – Zahustel, zdravotní problém a Babic pracovní povinnosti, ale k zápasu dnes byl připraven Liška. Soupeř dopředu hlásí, že mu chybí záloha. Určitě pro nás určitá naděje.

Zápas začínáme velmi nadějně. První držení míče a jsme ve vápně soupeře, ten náš útok, ale zastavil. V 8.minutě dobře a rychle rozehraný útok, přihrávka do vápna kde se mezi stopery protáhl Majerech a také míč protáhl až do sítě, vedeme 1:0. Další průběh prvního poločasu byl víceméně v naší moci, ale chtělo to druhý gól. V těchto momentech děláme něco špatně. Nepřesné  nebo nedotažené přihrávky, tak, že má šance i soupeř. V obraně si vedeme docela dobře. Zejména |Blažek v brance chytá poklidným způsobem. V závěru prvního poločasu po rozehraném rohovém kopu si se vším poradil Třešňák. Otočka a pěknou a nechytatelnou střelou  na zadní tyč překonal brankáře a vedeme 2:0. Klid do kabiny.

Druhý poločas beze změny. Přibývá i faulů, ale rozhodčí si s tím  poradil. Dokonce i několikrát vytáhl žlutou kartu, na obě strany. Také jsme našli cestu k soupeřově brance. Začali jsme hrát víc po křídlech a to přineslo ovoce. V 63.minutě jeden takový útok z pravé strany končí střelou na branku, gólman vyráží před sebe a tam je Havlík na správném místě a také míří správně – 3:0. To nasazuje klid do všech řad. V 74.minutě podobně náš útok zasazuje soupeři další ránu, když opět je Havlík na správném místě a opět přesně umístil míč do soupeřovy  branky – 4:0! V této době jsme měli i další gól na kopačkách, když Liška protáhl své sólo až na brankovou lajnu, ale přihrávku jsme do branky nedostali. To soupeř se i dál snažil, aby skóre  doznalo změny. Změny přišly i na hřišti, když trenér poslal do hry kluky z lavičky Král nahradil Majerecha, Šešina J.- Třešňáka, Choura -Faouzi a Hadrbolec -Kubeše. Soupeř  byl odměněn za snahu, když v 90.minutě se trefil O.Michálek – 4:1.Blažek čisté konto neudržel, ale vítězství vychytal a tím bylo odměněno celé mužstvo, když kluci bojovali a nic nepodcenili!

góly: 8. Majerech, 43. Třešňák, 63. a 74. Havlík – 90. Michálek

ž.k.: 4:3, diváků: 85, rozhodčí: Havel Tomáš

sestava: Blažek, Pokorný, Liška, Kubeš (83. Hadrbolec), Majerech (65. Král), Třešňák (70. Šešina J.), Kalenda J., Havlík, Džavík, Chour (83. Faouzi), Broschinský

trenér: Kouřil Standa

ved.mužstva: Kalenda Michal

Další zápas odehrajeme v neděli 2.6. ve Velkých Hamrech s místním „B“ týmem, výkop v 17 hod.