Muži – FC Nový Bor : LOKO Česká Lípa 9:2 (4:1)

Dnes pro nás i jiné soupeře pokračovala soutěž Pohár LKFS ve skupině C posledním závěrečným kolem. Naším dnešním soupeř bylo mužstvo TJ Lokomotiva Česká Lípa a v 11:00 hod. zahájil zápas rozhodčí Zlatník. K zápasu se dnes dostavil téměř celý kádr hráčů, omluveni Blažek a Havlík, kteří plnili pracovní povinnosti. Do zápasu tak od začátku nastoupil v brance gólman Pánek z mladšího dorostu.

Od začátku zápasu byla hra pod naší kontrolou. V 10.minutě se po přihrávce Třešňáka trefil Král1:0, ale ve 14.minutě bylo srovnáno na 1:1, když gólem z penalty vyrovnal Sedláček. Až do 34.minuty byl boj o druhý gól. K tomu nám pomohla proměněná penalta Broschinským2:1.V závěru prvního poločasu se ještě trefili Třešňák z přímého kopu a podruhé v zápase Král. Do kabin se tak šlo za stavu 4:1.

Druhý poločas přinesl několik střídání na obou stranách. U nás přepustil místo svému bratru Janovi Matěj Šešina a pak za Majerecha nastoupil Faouzi.  A pokračoval náš poměrně dobrý střelecký výkon. Král přidal další gól na 5:1 a zkompletoval hattrick. Mezi tím se i střelecky prosadil soupeř, který Sedláčkem snížil na 5:2. Ale u toho nezůstalo, protože  přišel střelecký koncert Džavíka, který během čtyř minut nastřílel soupeři tři góly a to se ještě během toho trefil Faouzi. Tím jsme uzavřeli skóre na 9:2.

góly: 11., 45. a 54. Král, 68., 69. a 72. Džavík, 36. (pen.) Broschinský, 42. Třešňák, 72. Faouzi – 16. (pen.) a 65. Sedláček

ž.k.: 1:3. diváků: 26, rozhodčí: Zlatník Jakub

sestava: Pánek, Pokorný, Majerech (55. Faouzi), Třešňák (72. Hadrbolec), Kalenda J., Džavík, Babic, Kubeš, Broschinský, Král, Šešina M. (55. Šešina J.)

trenér: Kouřil Standa

ved.mužstva: Kalenda Michal

Co bude příští víkend? Dnes se hrálo ještě další utkání poháru mezi Arsenalem Česká Lípa a Lindavou – výsledek 6:2 a tím se stalo mužstvo Arsenalu B vítězem skupiny C.  Naše barvy s jednou porážkou ve skupině pak na druhém místě. Předběžně by to mohlo stačit na postup do další části této soutěže. Ale uvidíme co přinese čas a los LKFS !!!