Muži – FC Nový Bor : TJ V. Hamry „B“ 1:3 (1:1)

Zimní přestávka skončila a skončila i příprava na jarní fotbalové boje v prestižních soutěžích. Pro nás většinou v krajských soutěžích. V KP mužů máme předehraný zápas s Jiskrou Višňovou, kde jsme remizovali na sklonku podzimu 2:2. Dnes jsme přivítali další mužstvo z popředí tabulky a to rezervu V. Hamrů. Prostě těžký soupeř. Naše příprava vyvrcholila v posledním týdnu zaměřením na kondici. K dnešnímu zápasu tak byli připraveni všichni hráči, kteří v zimě trénovali. Podle vyjádření hráčů bylo hlavní hřiště dobře připraveno.
Počátek zápasu z naší strany proběhl velmi dobře. Kluci se proti silnému soupeři postavili odvážně a v 8. minutě přišla krásná fotbalová akce. Vybojovali jsme míč na středu hřiště, kapitán Broschinský to rozehrál po levé straně, k míči se dostal  Stromecký, který jej vrátil Broschinskému. Ten poslal centrovaný míč do vápna hostí, kde byl už opět připravený Stromecký a hlavou poslal míč do sítě – 1:0. Obrovská radost z prvního úspěchu. Vedení v zápase dalo i klukům potřebnou sílu do hry a mohli jsme přidat i další úspěch. Soupeř byl viditelně zaskočen, ale ve 25. minutě přišla chyba uprostřed naší obrany a hosté toho využili k průniku do vápna, kde pak zakončil Zounek na 1:1. Od této doby také začalo zlobit počasí, vítr střídal déšť a všechno možné.
Druhý poločas jsme už neměli takovou sílu jako v prvním, ale chtěli jsme vyhrát a tak jsme se stále tlačili do útoku. Větší nebezpečí hrozilo i od hostí. Přesto jsme měli i několik ne přímo šancí, ale střeleckých pokusů. Bohužel, nemířily do branky. Podíleli se o ně Kubeš, Třešňák, Džavík i další. Soupeř byl těžký a s přibývajícím časem zápasu získával určitou převahu. V 71. minutě přišel rozhodující čas zápasu. Hamry z jedné skrumáže před naší brankou dosáhli druhého gólu – 1:2. Rychle se rozehrálo a naše hra se vrátila na naší polovinu. Následovala ztráta míče, centr před branku, kde neobsazený Javůrek střílí třetí úspěch hostí – 1:3. Střídáme – Šešina nahrazuje Vaníčka. Po určitém čase ještě další změny – Kalenda na místo Devátého a ještě Stejskala střídá Král M. Bojovali jsme ještě stále o změnu skóre, ale už se nám to nepodařilo. V závěru ještě další střídání – Třešňák uvolnil místo Pokornému, ale na hřišti se už nic nezměnilo a rozhodčí zápas ukončil.

Dva pohledy na zápas :

  • soupeř byl k poražení a měli jsme k tomu možnosti
  • kluci podali dobrý výkon, chyběla přesnější střelba a poděkování klukům i na střídačce, kteří byli připraveni na zápas a trpěli díky špatnému počasí a vydrželi

góly: 8. Stromecký – 25. Zounek, 71. Vosecký, 71. Javůrek
ž.k.: 1:2, diváků: 80, rozhodčí: Bohata Antonín

sestava: Svoboda M., Devátý (81. Kalenda J.), Kubeš, Stejskal (81. Král), Šimoník, Vaníček (73. Šešina), Třešňák (87. Pokorný), Stromecký, Havlík, Džavík, Broschinský
trenér: Kouřil Standa
ved. mužstva: Kalenda Michal

Příští týden v sobotu 1.dubna jedeme do Lomnice n.P. výkop v 16:30 hod.

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (6 hlasování, průměrné hodnocení: 40,00%)
Loading...