Muži – FC Nový Bor : Jiskra Mimoň 3:3 (2:2)

Plánovaná zimní příprava se vyřazením v poháru trenérům zcela rozpadla. Jen těžko se hledá náhrada a tak se podařilo zajistit soupeře z krajské soutěže Jiskru Mimoň, se kterou v dubnu sehrajeme u nás doma i mistrovské utkání. Sobotní zápas se odehrál na naší staré UMT, která letos sice oslaví už 21 let od vybudování, ale protože je v kraji velký problém zamluvit si jinde lepší hrací plochu, je stále hojně využívána, ať už našimi týmy, nebo týmy ze širokého okolí. K tomu počasí připravilo pro správce stadionu těžkou zkoušku, ale dokázal to a hřiště velmi dobře připravil. Složitá věc padla i na trenéra, když postrádal zraněného Broschinského a Šimoníka.
Úvod zápasu patřil našim barvám. Po patnácti minutách se hra vyrovnala a hosté šli do vedení našim vlastním gólem, když brankáři Zelenému utekl míč pod nohou do sítě – 0:1. Za nás vyrovnal na 1:1 Stejskal. Do poločasu se skóre měnilo ještě dvakrát. Mimoň šla do vedení pěknou střelou pod břevno 1:2, ale do přestávky se stav opět srovnal zásluhou Stejskala – 2:2.
Do druhého poločasu se na obou stranách střídalo. Nadějně si vedl Král, ale na hřišti nepobyl dlouho. Při jednom souboji došlo ke kontaktu koleno na koleno a Král musel nuceně střídat. O dalších  deset minut později další souboj nadoraz, do kterého šel Džavík. Soupeřova kopačka ho zasáhla na holeň a  „Džáva“ musel na lavičku a předčasně pod sprchy. Oba hráči budou pár dní mimo přípravu. Následně se skóre ještě dvakrát měnilo. Nejdříve soupeř jde opět do vedení z penalty a za nás se podařilo vyrovnat po dobré  fotbalové akci Stromeckým, který stanovil konečný výsledek zápasu na 3:3.

Sestava: Zelený, Svoboda M., Kalenda J., Třešňák, Holubec, Kubeš, Havlík, Vaníček, Džavík, Stromecký, Šešina, Stejskal, Svoboda Fr., Král, Devátý
Trenér:  Kouřil Standa
Ved. mužstva: Kalenda Michal

VÝSLEDKY DOROSTU
U19 – FC Nový Bor : VTJ Rapid Liberec 0:2
U17 – Hrádek n.N. : FC Nový Bor 1:5
Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (4 hlasování, průměrné hodnocení: 45,00%)
Loading...