Muži – FK ČL Neštěmice : FC Nový Bor 4:4 (1:2)

Minulý víkend jsme měli do přípravy zahrnutý zápas v Poháru LKFS, kde jsme propadli porážkou 5:3 v zápase proti Tatranu Bílý Kostel a tak na další víkend jsme si místo dalšího kola poháru zahráli jen přátelák proti Neštěmicím. Zápas jsme odehráli na UMT v Děčíně. Soupeř kompletní a v našich řadách chyběl F.Šimoník a A.Holubec, oba pro nemoc. Trenér si přál od hráčů zlepšení obrané hry a to se od první minuty potvrdilo.

Obrana řízená zkušeným Broschinským vedla organizovanou hru dopředu. Tak jsme si připravili i několik příležitostí k ohrožení domácího brankáře. Neštěmice se jen sporadicky dostávali k našemu vápnu. Bohužel kolem 15. minuty byl na míči, spíše nechtěně faulován kapitán Broschinský a musel odstoupit ze hry pro zranění. Na jeho místo šel Kalenda. V následné minutě podnikl zajímavým způsobem útok  obránce Pokorný, když prošel celým hřiště a zakončil – 0:1. Netrvalo to dlouho a L. Devátý hlavou zvyšuje na 0:2. Kluci najednou začali hrát dobrý fotbal s přesnými přihrávkami. Ovšem ještě do poločasu se stav změnil, stačila jedna nepřesnost a domácí Neštěmice v závěru poločasu snížili na 1:2.  V době zápasu  chumelilo a teplota byla nefotbalová. Trenér poslal na hřiště i kluky z lavičky. Krále, Šešinu a Zeleného.

Úvod druhého poločasu patřil Neštěmicím. Ohrožovali naší branku jednou střelou za druhou. Jedna byla úspěšná a bylo to 2:2. Netrvalo dlouho a jdeme opět do vedení. Král si poradil s obráncem a na brankové čáře byl faulován, rozhodčí nařídil penaltu a tu bezpečně proměnil Třešňák2:3. Ani tento stav nevydržel dlouho a domácí opět vyrovnali na 3:3. Proti byl v dalším průběhu utkání Džavík, který dal na 3:4. A v samotném závěru utkání se ještě domácím podařilo vyrovnat na 4:4. Tak skončilo utkání remízou.

góly: Třešňák (pen), Džavík, Devátý, Pokorný

sestava: Sestava : Svoboda M., Zelený,  Kalenda J., Pokorný, Stromecký, Kubeš, Král, Devátý, Stejskal, Vaníček, Havlík, Džavík, Šešina, Broschinský, Třešňák

trenér: Kouřil Standa
ved.mužstva: Kalenda Michal

V sobotu 11.3.2023 v 11:00 hodin hrajeme přátelák  proti Mimoni.

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (2 hlasování, průměrné hodnocení: 80,00%)
Loading...