Muži – FC Nový Bor : Arsenal Č.Lípa U19 3:2 (2:1)

Mistrovský začátek nové fotbalové sezóny se blíží. Příprava je krátká a změn v mužstvu hodně. Náš Liberecký kraj začíná 6. srpna, jiné kraje až o dva týdny později. Proto se těžko sháněli soupeři. Tentokrát jsme se dohodli s Arsenal Č. Lípa, který k nám poslal divizní dorost U19, soupeř velmi dobrý. Naše vedení doplňuje kádr za pochodu a většinu dnes tvoří končící dorostenci.

Zápas začal trochu opatrně. V 6. minutě si s míčem zakličkoval ve vápně soupeře Třešňák, byl faulován a rozhodčí ukázal na penaltu. Sám faulovaný Třešňák ji proměnil – 1:0. Vzápětí jsme mohli vedení zvýšit, ale soupeř začal velmi takticky naší hru napadat hned v začátcích a přecházet do rychlých protiútoků. Určitá nezkušenost našich hráčů na postech na kterých jindy nehrají vytvářela v naší obraně chyby. Naštěstí bylo zakončení soupeře nepřesné. Dobré zákroky brankáře Zeleného drželo naše vedení. Ve 27. minutě napadl Stromecký obránce hostí a sebral mu míč, sám pak také zamířil na branku a  zvýšil na 2:0. V 35. minutě se prosadili i hosté, když po dobré kombinaci zakončili na 2:1.

Druhý poločas jsme nezačali dobře a krátce po rozehrání hosté z České Lípy vyrovnali na 2:2. Tento stav trval velmi dlouho a šance, nebo střelecké příležitosti, byly na obou stranách. Na naší podržel brankář Svoboda. Také se střídalo a závěr zápasu byl pro některé hráče na hraně jejich sil. V 88. minutě z našeho „závaru“ před brankou soupeře padl rozhodují gól. Bodi lehce, ale přesně, poslal míč lehkým obloučkem na zadní tyč a míč skončil v síti – 3:2. V závěrečném nastavení se Arsenal ještě pokusil o vyrovnání, ale dva vážné pokusy skončily u našeho brankáře. Zápas nám ukázal, kde hledat řešení pro zlepšení hry, i kde odstraňovat nedostatky. Zejména nám momentálně ještě chybí někteří hráči – Broshinský, Šimoník, Kubeš, který nastoupil až v závěru zápasu.

góly: Třešňák, Stromecký, Bodi

diváků: 80, rozhodčí: Křeček T.

sestava: Zelený, Svoboda –  Pokorný, Devátý, Stejskal, Fr.Svoboda, Třešňák, Havlík, Stromecký, Kalenda, Bodi, Majerech, Kubeš

trenér: Standa Kouřil

ved. mužstva: Michal Kalenda

V sobotu 30. 7. Vás zveme na zápas předkola MOL CUPu (FC Nový Bor : Arsenal Č. Lípa), výkop v 17 hodin.

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (2 hlasování, průměrné hodnocení: 80,00%)
Loading...