U17 – FC Nový Bor : Slovan Liberec „B“ ženy 7:4 (4:1)

V sobotu jsme si sérii přátelských zápasů zpestřili zápasem se ženami Slovanu Liberec. V zápase jsme byli téměr po celou dobu aktivnější, jen v posledních 10-ti minutách jsme již notně polevili a nechali si dát tři góly. V tomto věku už jsou kluci fyzicky silnější a z toho samozřejmě plynula naše převaha. Nicméně holky podaly výborný výkon a zejména brankářka Jana Salacká zneškodnila několik stoprocentních šancí našich útočníků a postarala se o to, že zápas neskončil vyšším rozdílem. Ve středu obrany odehrála celý zápas Lucka Svobodová – provozovatelka kiosku na našem hřišti a nedala našim klukům nic zadarmo. Celý zápas se odehrál ve výborné atmosféře, vydařilo se počasí a na zápas dorazilo 80 diváků.

góly: Majerech 3, Romanovský, Vičan, Král, Kašpar

sestava: Kalenda, Fanta, Seidl, Mach K., Mach V., Kliment, Procházka D., Valeš, Romanovský, Šauer, Funke, Majerech, Kašpar, Král, Procházka J., Vičan

trenér: Štercl David

ved.mužstva: Fanta Karel

U15

Starší žáci ve středu poměřili síly s českolipským Arsenalem a bohužel se jim nepodařilo popasovat s tvrdší hrou a nutno uznat i lepší kvalitu soupeře, zápas skončil debaklem 0:14.

O víkendu se starší žáci zúčastnili turnaje ve Stružnici, okresního kola o pohár Libereckého kraje a s třemi výhrami a jednou porážkou skončili druzí. Do krajského semifinále tak postoupil vítěz turnaje – Arsenal Č.Lípa.

FC Nový Bor : Arsenal Č.Lípa 0:9
FC Nový Bor : Stráž p.R. 3:1
FC Nový Bor : H.Libchava 5:1
FC Nový Bor : LOKO Č.Lípa 7:4