Zápasy mládeže v Děčíně

Tak konečně jsme se dočkali a po sedmi měsících si naše mládežnické týmy zahrály zápas. První z přátelských zápasů které máme naplánované se odehrály v Děčíně. Ve čtvrtek se utkali naši mladší dorostenci s Děčínem, který se připravuje na start v dorostenecké divizi a bohužel se ukázalo, že víc natrénováno mají domácí, kteří zaslouženě zvítězili 6:0. Sice jsme mohli také několik gólů vstřelit, ale domácí asi měli menší bránu a naši útočníci se do ní nemohli trefit.

O víkendu změřili síly s Děčínem naši žáci. Velmi pěkný zápas se odehrál mezi staršími žáky a i přes prohru 5:3 (zápas klidně mohl skončit 7:7) zaslouží kluci pochvalu za předvedený výkon.

Mladší žáci „A“ začali zápas vlažně a brzy prohrávali, ale pak se nastartovali a jako jediní přivezli z Děčína výhru – 5:9.

Mladší žáci „B“ (nyní ještě věkově st. přípravka) zkouší hru na půlku hřiště v počtu hráčů 7+1, takže výsledky teď budou asi občas i „divoké“, ale prali se statečně a i přes prohru 14:6 jsme našli světlé momenty a doufáme, že se budou zlepšovat.

Nicméně o výsledky vůbec nešlo, protože jsme byli všichni nadšeni, že už můžeme konečně hrát!

Junior Děčín : FC Nový Bor
U17 6:0
U15 5:3
U13 „A“ 5:9
U13 „B“ 14:6
  • Všechny zápasy se odehrály dle platných předpisů nařízené ministerstvem zdravotnictví ČR.