Muži: FC Nový Bor : Slovan Hrádek n.N. 1:0 (1:0)

V minulém kole v zápase proti Frýdlantu byl vyloučen brankář Chadraba a za svůj prohřešek dostal stop na jedno utkání. Ale nám to vyšlo a  na dnešní zápas mohl nastoupit do branky D.Blumentritt, kterému se dnes dařilo. Při sestavování dnešní sestavy hráčů to měl trenér těžké, několik hráčů omluveno pro zdravotní potíže – Skočdopole, Šimůnek, Holubec a Dlouhý. Oba posledně jmenovaní nakonec do zápasu nastoupili.

Zápas jsme začali dobře a právě Dlouhý si vypracoval první příležitost. Viditelné bylo, že soupeř byl trochu zaskočen. Dobrý úvod se potvrdil v 11. minutě. Vytvořili jsme skrumáž ve vápně hostí a při souboji o míč byl v rozhodujícím okamžiku faulován J. Broschinský, který v poslední době hraje na hrotu a byla tu penalta. Jak říká nepsané pravidlo, faulovaný nemá penaltu kopat, tak to vzal do své moci jeho bratr L. Broschinský a zkušeně také svůj úkol proměnil – 1:0! Ve 26. minutě jsme předvedli natěšeným divákům hezkou fotbalovou akci. Kubeš oslovil přihrávkou Sochora, ten se bleskurychle zbavil svého strážce a poslal přesný centr před branku. Tam měl být a také byl J. Broschinský, – z voleje  vypálil, ale míč letěl nad branku. Síly na hřišti se začaly vyrovnávat a ve 33. minutě odstupuje pro zdravotní potíže A. Dlouhý, na jeho místo jde M. Šešina. Hosté z Hrádku cítí, že by mohli stav vyrovnat a několikrát nebezpečně zaútočili. V brance jsme ale měli proti tomu velkou překážku, brankáře Blumentritta.

Ve druhém poločase soupeř ještě přidal a hráči nabádaní trenérem Jeníkem to potvrzovali. Náš trenér Broschinský nezůstal pozadu a tak se na hřišti začalo hodně bojovat a v takovém případě dochází i k faulům. Rozhodčí musel sáhnout pro žluté karty, červené nebyly potřebné. Plošný tlak Hrádku byl viditelný, ale náš obranný systém pracoval dobře. Naše střelecké pokusy ale neměly přesnost. Také soupeři postupem času začaly docházet síly. V samotném závěru se dostal do šance i soupeř, když zkušený Ondřej Holeček stál proti brankáři Blumentrittovi. Vítěžem tohoto mini souboje byl náš gólman, míč lapil do náruče a po krátkém čtyřminutovém nastavení hrací doby zápas skončil. Skončil naším těsným vítězstvím 1:0.

Po velkém fotbalovém boji na hřišti, přišlo pozvání všech k občerstvení. To Jan BROSCHINSKÝ, kapitán našeho mužstva a již dlouholetý srdcař klubu slavil 35 narozeniny – gratulujeme !

 gól: 11. Broschinský L. (pen.)

ž.k.: 4:3, diváků: 150, rozhodčí: Paulus Petr

sestava: Blumentritt, Devátý, Šimoník, Kubeš, Broschinský L., Holubec, Novák, Sochor (92. Kalenda), Třešňák, Dlouhý (32. Šešina, 79.Zlatníček), Broschinský J.ml.

trenér: Broschinský Jan st.

ved.mužstva: Szabo Milan

Příští týden v neděli 13. 9. od 17 hod. hrajeme v Turnově.

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (5 hlasování, průměrné hodnocení: 96,00%)
Loading...