FC NOVÝ BOR : ASK LOVOSICE 2:1 (2:1)

Další přípravný zápas jsme si dohodli s účastníkem krajského přeboru Ústeckého kraje – ASK Lovosice. Oba soupeře trochu zaskočila marodka a tak se do hry dostali ve velké míře hráči širšího kádru. Náš trenér proto povolal k utkání i dva dorostence, kteří již mají účast v zápasech za dospělé za sebou. Chyběli ale hráči: Janů, Holubec, L. Broschinský a další. Podobný problém měl i trenér soupeře.

Přesto se zápas hrál s velkým nasazením. Z naší strany jsme měli v úvodních minutách i několik dobrých šancí. Do vedení šel soupeř gólem z penalty – 0:1. Nedlouho poté jsme vyrovnali po pěkné akci z pravé stany,  Kubeš poslal centr do vápna a na jeho konci hlavičkoval Krpata1:1. Naše hra pokračovala dál a podobná akce se opakovala ve 32. minutě, když hlavičkou skóruje  Zlatníček 2:1. Další řadu příležitostí jsme však nevyužili. Jedna taková byla z kopačky Vacka, který přestřelil branku při zahrávání pokutového kopu. Pozadu nezůstával ani soupeř.

Do druhého poločasu se prostřídalo a opět to bylo o nevyužitých příležitostech. Musíme podotknout, že z obou stran byl zápas hodně rychlý, i když s chybami. Ve druhém poločase již žádný gól nepadl a výsledek byl určen prvním poločasem.

góly : Krpata,  Zlatníček      

Sestava : Ticháček (Blumentritt D.), Šimoník, Devátý, J.Broschinský ml., Devátý, Krpata, Vacek, Kubeš, Zlatníček, Skočdopole, Kalenda, Stromecký, Šimůnek, Sochor

Trenér: J. Broschinký st.

Ved.mužstva: R. Blumentritt

Za týden, 15.2., přijede na naše hřiště soupeř ze CVIKOVa , výkop v 11.00 hod. !

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (3 hlasování, průměrné hodnocení: 80,00%)
Loading...