FC Nový Bor : SK Kosmonosy 5:2 (3:2)

Ve čtvrtek 30. ledna si trenéři a hráči dohodli účast na soustředění, které si zajistili ve středisku sportu v Heřmanicích. V pátek museli snést běžeckou zátěž na 13,5 km a pak ještě další tréninkové povinnosti. V sobotu dopoledne další příprava a odpoledne na UMT zápas proti hostům z Kosmonos. Soupeř, který má velice sourodé mužstvo, hraje KP Středočeského kraje a je na 5. místě.

Úvod zápasu patřil našim barvám. Již v 5. minutě utekl po křídle Sochor a svoji akci zakončil gólem – 1:0. Následně vstřelil gól hostující celek, ale gól nebyl uznán pro ofsajd. Po následné akci v 10. minutě již gól platil a autorem byl Daniel Marek – 1:1. Naší hru dnes ve středu zálohy hodně rozhýbal Vacek a tím se sebou strhnul i ostatní. Zápas měl velmi dobré tempo a to i zásluhou hry soupeře. V 15. minutě rychlá kombinace až k centru do vápna soupeře a Stromecký zakončuje na 2:1. Následně pak předvedl dva dobré zákroky náš gólman. Hosté z Kosmonos si vypracovali i další šance, ale obrana pracovala pozorně a zlikvidovala několik nebezpečných akcí. Ve 27. minutě soupeř špatně rozehrál na vlastní polovině, získali jsme míč, přesná přihrávka na nabíhajícího Šimoníka, který pak nadvakrát překonal brankáře – 3:2.

Ve druhém poločase se střídalo, ale rychlost hry nepolevovala. D. Blumentritt  krátce po sobě likvidoval několik akcí soupeře. Naše rozestavení na hřišti se střídáním také změnilo, ale postupem času jsme opět převzali herní iniciativu a také jsme měnili brankový poměr. Nejprve rychlá akce, kde na konci byl  J. Broschinský a podél brankáře skóruje na 4:2. A to nebylo vše. Gólový účet zápasu podtrhl v 70. minutě  Zlatníček, který uzavřel na konečných 5:2.

góly : 5. Sochor, 15. Stromecký, 27. Šimoník, 62. J.Broschinský, 70. Zlatníček – 10. Marek, 34. Keszeg

rozhodčí : Marek

Sestava : D. Blumentritt, Šimoník, L. Broschninský, Devátý, Janů, Krpata, Kubeš, Vacek, Sochor, Stromecký, J. Broschinský ml., Holubec, Šimůnek, Zlatníček

trenér: J. Broschinský st.

vedoucí mužstva: R. Blumentritt

masér: F. Novotný

V sobotu 8. února od 11 hodin přivítáme na našem hřišti tým z Lovosic.

Dorost – zimní příprava:  FC Nový Bor : Loko Česká Lípa – 4:2 (2:1)

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (5 hlasování, průměrné hodnocení: 88,00%)
Loading...