U15 – FK Jablonec : FC Nový Bor 7:0 (1:0)

Poslední mistrovské utkání podzimu jsme odehráli na hřišti Jablonce. A i když mají naši kluci za sebou šest výborně odehraných zápasů, tak dnes se nám nepodařilo zakončit sezónu dalším pěkným výkonem. Dnes se nám nedařilo vůbec nic a soupeř nás přehrál po všech stránkách. Soupeř měl sice v kádru několik hráčů z ligového týmu žáků, ale i přesto kdyby jsme předvedli výkony z posledních zápasů, tak jsme mohli bodovat. Na kdyby se ale nehraje a tak zaslouženě zůstali všechny body v Jablonci.

sestava: Diviš, Seidl, Vičan, Kliment, Myška, Procházka D., Mach K., Mach V., Feuereisl, Šauer, Romanovský, Nýdrle, Fanta, Procházka J.

trenéři: Štercl David, Krpata Zdeněk

ved.mužstva: Fanta Karel

Nicméně podzimní část nehodnotíme jen podle posledního zápasu a mysleli jsme i na víc než na 7. místo, ale kromě dvou zápasů (Mimoň, Ruprechtice) kde jsme soupeřům body darovali, máme za sebou slušný podzim. Na první trojku, kam bychom chtěli patřit nám schází sedm bodů a to jistě není nedostižný cíl. Kádr na to určitě máme, zejména nás těší téměř stoprocentní účast na trénincích, ale u některých hráčů nám chybí vyrovnanost výkonů. Takže určitě máme přes zimu na čem pracovat. V listopadu ještě potrénujeme, čekají nás dva přátelské zápasy, v prosinci budou mít kluci volno a v začátkem ledna zahájíme přípravu na jarní část sezóny.

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (3 hlasování, průměrné hodnocení: 53,33%)
Loading...