FC Nový Bor : FK Sedmihorky 0:1 (0:1)

Na sobotní fotbal se připravilo počasí, které k podzimu patří. Bylo jasno, slunečno a také teplo. Naše fotbalová touha směřovala za ziskem bodů a po minulém víkendu, kde jsme podlehli domácím Doksům v deseti 1:0 (vyloučený Holubec a ještě jsme za stavu 0:0 nedali penaltu). Přesto jsme podali velmi dobrý fotbalový  výkon, který ocenil i soupeř. Asi takový si představovali i dnes naši příznivci. Jenže osud zasáhl do domácí sestavy a trenér nemohl k utkání použít právě vyloučeného Holubce (zast. činnost na 1 zápas), dále chyběli Stromecký, Havel, Šimůnek a stále neuzdravený J. Broschinský ml. Tak to je dost velký zásah do sestavy.

Utkání jsme nezačali špatně, pár rychlých kombinací a byli jsme u vápna hostí. To samé předvedl v zápětí i soupeř. Ten navíc postavil před brankářem neprůchodný val čtyř statných, rychlých zadáků a pro nás začal problém. Navíc nám chyběla střelba. Podle zápisu rozhodčího v 10. minutě soupeř získal od postraní lajny výhodu trestného přímého kopu, míč byl nasměrován dobře do našeho vápna, kde jsme neuhlídali vysokého Marka, který poslal hlavičkou míč na naší branku. Míč zaplachtil obloukem na branku a zapadl za záda brankáře Blumentritta – 0:1! Po obdrženém gólu jsme se snažili zrychlit hru, ale hosté neustále motivováni trenérem vždy po ztrátě míče rychle zaujali postavení před vápnem a tam pak zachytávali naše útočné pokusy. Proto se nám nedařilo proniknout do šance k zakončení a ohrožení branky.

Do druhého poločasu jsme nastoupili ve stejné sestavě a snažili dál makat a vstřelit vyrovnávací branku. To se stále nedařilo! V 61. minutě střídá Šimoníka Kaiser. K velkému fotbalovému boji táhne především Janů a postupně  i ostatní. Soupeř nastavený směr i taktiku udržuje. Zápas stále víc nabírá na našem úsilí vstřelit gól, ale nic nepřichází. K tomu se přidává i nervozita a na naše hráče vytahuje rozhodčí žluté karty. V závěru pak hostující brankář využívá ošetřování na ploše hřiště a k tomu i jasné zdržování tím, že váhá s rozehráním míče. Rozhodčí mu to toleruje a tohle navíc bouří diváky. Nakonec v závěru přidal nastavení hracího času jen 2 minuty. V tomto zápase jsme bohužel nepředvedli naši hru, nedařily se trestné kopy L. Broschinského, nevyužili jsme ani řadu rohových kopů a když už jsme nějak usměrnili míč na branku, tak tam byl velmi dobrý brankář soupeře. To všechno nás usadilo na 8. místo celkové tabulky soutěže. Také konstatujeme, že v tabulce domácích zápasů jsme si zapsali první porážku.

 V sobotu 19. října 2019 v 15.30 hrajeme v Desné na UMT.

 gól: 10. Marek

ž.k.: 4:1, diváků: 90, rozhodčí: Linhart Martin

sestava: Blumentritt D., Devátý, Broschinský L., Kubeš, Šimoník (69. Kalenda), Krpata, Vacek, Skočdopole, Zlatníček (61. Kaiser), Novák, Janů

trenér: Broschinský J.st.

asistent: Broschinský J.ml.

ved.mužstva: Blumentritt R.

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (10 hlasování, průměrné hodnocení: 44,00%)
Loading...