U15 – V. Hamry / Desná : FC Nový Bor 5:5

Po volnu v minulém kole jsme dnes zavítali na hřiště do Desné. Soupeř byl v tabulce pouze o bod před námi a tak se dal čekat vyrovnaný souboj.

Zápas jsme začli dobře a již v 6. minutě jsme zásluhou Krále, který byl dnes velmi produktivní a vstřelil čtyři góly vedli 1:0. Velmi brzy jsme ale o vedení přišli, hlavně díky velkému množství individuálních chyb některých našich hráčů. Král sice ještě do přestávky zkompletoval hattrick, ale přesto jsme šli do kabin za stavu 5:3 pro domácí.

V druhé půli jsme se snažili výsledek otočit, prezentovali jsme se lepším výkonem než v první půli, ale stačilo nám to pouze na vyrovnání a asi spravedlivé dělbě bodů, protože na obou stranách bylo k vidění ještě hodně nevyužitých šancí. V posledních 15-ti minutách jsme ještě hráli s jedním hráčem navíc, protože za hrubé nesportovní chování byl vyloučen jeden z domácích hráčů. V některých částech zápasu naši hráči předváděli to, co od nich očekáváme a pokud snížíme počet individuálních chyb půjdou naše výkony ještě nahoru. Novinkou byl dnes pro naše kluky nastavený metr rozhodčího, který vytáhl několik karet – žluté karty: 1:2 a červené: 1:0.

góly a asistence: Král 4 (Kašpar 2, Kliment, Myška) Diviš (Valeš)

sestava: Beneš D., Seidl, Kašpar, Myška, Valeš, Král, Kliment, Mastný, Procházka D., Mach V., Mach K., Fanta, Funke, Diviš, Romanovský

trenér: Štercl David

ved.mužstva: Fanta Karel