Zápasy uplynulého víkendu

Muži FC N.Bor : Hrádek n.N.
0:3
Dorost U17 FC N.Bor : Lomnice n.P.
3:0
St.žáci U15 Doubí : FC N.Bor 10:0
Ml.žáci U13 Doubí : FC N.Bor 6:1
St.přípravka U11 Jestřebí : FC N.Bor 2:13
Ml.přípravka U9 FC N.Bor A : LOKO Č.Lípa

FC N.Bor B : Dubá

12:10

20:4

Muži – FC Nový Bor : FK Slovan Hrádek n.N. 0:3 (0:2)

Krajský přebor LKFS o tomto víkendu dospěl do závěrečné části zápasů k 15.kolu soutěže. K nám na stadion v Novém Boru přicestoval soupeř z Libereckého okresu FK Slovan Hrádek n.N. Dnešní náš soupeř v minulém kole doma zvítězil nad dosud vedoucím klubem soutěže FC Pěnčín a tím také potvrdil zájem o účast v divizní soutěži. Naše vedení mužstva připravilo základní sestavu k zápasu bez několika opor mužstva, zejména L.Kubeše a O. Zahustela.

Základní cíl byl odpovědně bránit a soupeře eliminovat už v zárodku útočné akce. Nutno přiznat, že se tato taktika dařila do 33.minuty.V té došlo k pokusu soupeři zmařit náznak průniku do vápna. Do této doby obrana pracovala na sto procent a co prošlo likvidoval brankář Blažek a byly to i výborné střely soupeře. Jenže v této minutě Kalenda ve snaze kopnout míč do zámezí se netrefil přesně, fauloval útočníka hostí a byla na světe penalta. Tu hosté proměnili – 0:1. I nadále jsme se snažili odpovědně bránit, ale hosté ve 39.minutě z dorážky zvýšili na 0:2. Tak skončil první poločas ve kterém jsme museli i nuceně střídat J.Šešinu nahradil Majerech a Havlíka Babic.

Tak se šlo na druhý poločas s cílem ubránit slibné skóre. Je pravdou, že soupeř hrál velmi dobře s míčem a nevázla mu ani rychlá kombinace. Naši kluci měli plné nohy práce a když už jsme se dostali na dostřelem branky soupeře, obrana Hrádku nás k ničemu nepustila.V 61.minutě přidal náš dnešní soupeř třetí zásah do naší branky – 0:3! Víc jsme jim nedovolili! Kluci v sobě ještě v tomto čase našli sílu a chtěli nulu na našem skóre změnit a pokusil se o  to Liška, který v to zkusil z přímého kopu z dálky. Střela všechno co má mít, ale své také prokázal Svoboda v brance Hrádku a míč směřující pod břevno vyrazil nad branku.  Vzhledem k tomu, že v době zápasu panovalo víc než letní počasí, tak se hráči těšili na závěrečný pokyn rozhodčího p.Nešněry, že zápas končí. Dnešní utkání ukázalo opět na naše nedostatky, zejména ve fotbalovosti! Tak to byl poslední zápas v tomto ročníku na domácím hřišti a soutěž zakončíme příští víkend ve Stráži p.Ralskem od 14:00 hodin.

góly: 33. Černický (pen.), 39. Vacek, 61. Rumler P.

ž.k.: 1:1, diváků: 88, rozhodčí: Nešněra Filip

sestava: Blažek, Pokorný, Liška, Šešina J. (29. Majerech), Král, Třešňák, Kalenda, Havlík (36. Babic), Džavík, Chour (78. Horčička), Broschinský

trenér: Kouřil Standa

ved.mužstva: Pánek Karel

Všem příznivcům fotbalu připomínáme fotbalový den středa 19.června 2024 na stadionu v Novém Boru, od 15 hodin setkání naší mládeže s hráči FK Ml.Boleslav a od 17 hodin fotbalový zápas FC Nový Bor : FK Ml.Boleslav !!!

Zápasy uplynulého víkendu

Muži V.Hamry B : FC N.Bor
7:3
Dorost U17 FC N.Bor
St.žáci U15 FC N.Bor : Cvikov 0:3 kont.
Ml.žáci U13 FC N.Bor : Cvikov 7:0
St.přípravka U11 Mimoň : FC N.Bor 6:5
Ml.přípravka U9 FC N.Bor

Muži – TJ Velké Hamry „B“ : FC Nový Bor 7:3 (3:2)

góly: 16.,19. a 57. Vosecký, 30. Sochor, 68. Javůrek, 75. Štěpánek, 85. Roll – 22. Třešňák, 42. Džavík, 69. Král

ž.k.: 2:2, diváků: 30, rozhodčí: Bohuš Marek

sestava: Haluška, Pokorný, Kubeš (86. Šešina J.), Majerech (65. Král), Třešňák (86. Šešina M.), Zahustel (86. Faouzi), Kalenda, Havlík (74. Chour), Džavík, Babic, Broschinský

trenér: Kouřil Standa

ved.mužstva: Kalenda Michal

Zápasy uplynulého víkendu

Muži FC N.Bor : Višňová
4:1
Dorost U17 FC N.Bor : Jablonné/V.Valtinov
4:0
St.žáci U15 Mimoň : FC N.Bor 9:2
Ml.žáci U13 Mimoň : FC N.Bor 1:4
St.přípravka U11 FC N.Bor volno
Ml.přípravka U9
FC N.Bor A : Mimoň A

FC N.Bor B : Mimoň B


7:14

21:7

Muži – FC Nový Bor : Jiskra Višňová 4:1 (2:0)

Dlouhá doba, zápas od zápasu trápení vstřelit gól. Tak nás trápil osud zápasů dotáhnout to do vítězného konce. Ale stále se pracuje na zlepšení. Dnes nám k utkání chyběli dva hráči – Zahustel, zdravotní problém a Babic pracovní povinnosti, ale k zápasu dnes byl připraven Liška. Soupeř dopředu hlásí, že mu chybí záloha. Určitě pro nás určitá naděje.

Zápas začínáme velmi nadějně. První držení míče a jsme ve vápně soupeře, ten náš útok, ale zastavil. V 8.minutě dobře a rychle rozehraný útok, přihrávka do vápna kde se mezi stopery protáhl Majerech a také míč protáhl až do sítě, vedeme 1:0. Další průběh prvního poločasu byl víceméně v naší moci, ale chtělo to druhý gól. V těchto momentech děláme něco špatně. Nepřesné  nebo nedotažené přihrávky, tak, že má šance i soupeř. V obraně si vedeme docela dobře. Zejména |Blažek v brance chytá poklidným způsobem. V závěru prvního poločasu po rozehraném rohovém kopu si se vším poradil Třešňák. Otočka a pěknou a nechytatelnou střelou  na zadní tyč překonal brankáře a vedeme 2:0. Klid do kabiny.

Druhý poločas beze změny. Přibývá i faulů, ale rozhodčí si s tím  poradil. Dokonce i několikrát vytáhl žlutou kartu, na obě strany. Také jsme našli cestu k soupeřově brance. Začali jsme hrát víc po křídlech a to přineslo ovoce. V 63.minutě jeden takový útok z pravé strany končí střelou na branku, gólman vyráží před sebe a tam je Havlík na správném místě a také míří správně – 3:0. To nasazuje klid do všech řad. V 74.minutě podobně náš útok zasazuje soupeři další ránu, když opět je Havlík na správném místě a opět přesně umístil míč do soupeřovy  branky – 4:0! V této době jsme měli i další gól na kopačkách, když Liška protáhl své sólo až na brankovou lajnu, ale přihrávku jsme do branky nedostali. To soupeř se i dál snažil, aby skóre  doznalo změny. Změny přišly i na hřišti, když trenér poslal do hry kluky z lavičky Král nahradil Majerecha, Šešina J.- Třešňáka, Choura -Faouzi a Hadrbolec -Kubeše. Soupeř  byl odměněn za snahu, když v 90.minutě se trefil O.Michálek – 4:1.Blažek čisté konto neudržel, ale vítězství vychytal a tím bylo odměněno celé mužstvo, když kluci bojovali a nic nepodcenili!

góly: 8. Majerech, 43. Třešňák, 63. a 74. Havlík – 90. Michálek

ž.k.: 4:3, diváků: 85, rozhodčí: Havel Tomáš

sestava: Blažek, Pokorný, Liška, Kubeš (83. Hadrbolec), Majerech (65. Král), Třešňák (70. Šešina J.), Kalenda J., Havlík, Džavík, Chour (83. Faouzi), Broschinský

trenér: Kouřil Standa

ved.mužstva: Kalenda Michal

Další zápas odehrajeme v neděli 2.6. ve Velkých Hamrech s místním „B“ týmem, výkop v 17 hod.