Turnaj FC Nový Bor

O víkendu 2. a 3. prosince jsme v hale v Kamenickém Šenově uspořádali turnaje pro naše mládežnická mužstva. V turnajích se představila naše školička, mladší přípravka, starší přípravka a mladší žáci. Turnajů se během víkendu zúčastnilo 200 dětí!

Školičky (ročníky 2017 a mladší) se představili jako první a zúčastnili se dva týmy domácích, dva týmy LOKO Č.Lípa a N.Oldřichova a tým SK Šluknov. Kluci a holky hráli systémem 3×3 , 1×1 a nakonec si zkusili i hru na celé hřiště a velké brány. U této kategorie jestě nepočítáme výsledky, ale jsme rádi když si každý z hráčů vstřelí gól a má radost ze hry. Nakonec si všechny děti domů odvezly medaili, diplom a něco na zub.

V kategorii mladších přípravek (ročníky 2015 a mladší) už se hrálo o pořadí a o poháry. V turnaji jsme měli dva týmy, ale moc se nám nedařilo a skončili jsme bez medaile, nicméně byli k vidění velmi pěkné zápasy, nasazení a kvalitní výkony všech hráčů.

Pořadí turnaje mladších přípravek:

1.místo Arsenal Č.Lípa „A“
2.místo Arsenal Č.Lípa „B“
3.místo LOKO Č.Lípa
4.místo FC Nový Bor „B“
5.místo FK Č.Kamenice
6.místo FC Nový Bor „A“

V neděli jsme začali turnajem starších přípravek (ročníky 2013 a mladší) kde jsme opět nasadili dva týmy a už jsme doufali, že nám „cinkne“ nějaká medaile. Turnaj byl neskutečně vyrovnaný, když první čtyři mužstva skončili s počtem 10-ti bodů a rozhodovalo skóre a vstřelené branky. Nejlepším střelcem turnaje byl se 7 góly náš Adam Studnička.

Pořadí turnaje starších přípravek:

1.místo FK Č.Kamenice
2.místo FC Nový Bor „B“
3.místo FC Nový Bor „A“
4.místo LOKO Č.Lípa
5.místo Jiskra Mimoň
6.místo Jiskra N.Oldřichov

Nedělní program jsme zakončili turnajem mladších žáků (ročníky 2011 a mladší), kde už jsme viděli kvalitnější fotbal, jelikož dvanáctiletí kluci a holky už hrajou fotbal několik let, tak to i na hřišti v soubojích trochu více jiskřilo, ale vše bylo v duchu fair play. Turnaj se odehrál ve velmi pěkné atmosféře a zejména diváci k té kulise svým fanděním velmi přispěli.

Pořadí turnaje mladších žáků:

1.místo FK Č.Kamenice „B“
2.místo Jiskra N.Oldřichov
3.místo FC Nový Bor „A“
4.místo FK Č.Kamenice „A“
5.místo LOKO Č.Lípa
6.místo FC Nový Bor „B“

Děkujeme všem hráčům, trenérům, divákům a všem co se podíleli na organizaci turnajů. Celý víkend proběhl v krásné, pohodové atmosféře a ať už někdo odjížděl s medailí nebo bez medaile, tak všichni jsme si turnaj užili.