Muži – FK Sedmihorky : FC Nový Bor 2:2 (1:2)

V jedenáctém kole krajského přeboru LKFS nám los určil soupeře FK Sedmihorky, zkušené mužstvo za které hrají také zkušení hráči. Asi moc nadějí, že budeme v tomto zápase bodovat, nám nikdo nedával a to obzvlášť, když chyběli někteří hráči do základního kádru: Džavík – zranění, Liška – studijní povinnosti, Blažek – práce. Ale vždycky nějaká ta jiskřička žije. A tak se tomu stalo i teď.

Krátce po začátku zápasu už ve třetí minutě se důležitě trefil na 0:1 M. Šešina.  A bylo o co hrát! Kluky to semklo do společného boje o dobrý výsledek. Domácí také nelenili a ve 36. minutě bylo srovnáno a postaral se o to gólem hráč Ložek – 1:1. O tři minuty později jdeme opět do vedení a zasloužil se o to gólem na 1:2 Havlík. Tak skončil poločas.

Do druhého jsme nastoupili s cílem udržet vedení. Dařilo se nám to, ale jen do nastaveného času. Mezi tím utržil kapitán J. Broschinský tržnou ránu na hlavě a byl ošetřován. Zápas dohrál! (později ale musel absolvovat lékařské ošetření v nemocnici). Blížil se závěr zápasu a domácí se moc snažili o vyrovnání. V normálním čase se jim to nepodařilo, ale rozhodčí něco nastavil tak, že v 92. minutě padl vyrovnávací gól na 2:2. To vše po rohovém kopu, když domácí hráč přiznal, že od něho šel míč mimo hřiště! Rozhodčí  ovšem rozhodl o rohovém kopu a z toho padl vyrovnávací gól.

Přesto velké nadšení z výsledku, ale i ze zisku 1 bodu ze hřiště soupeře za výsledek 2:2.

góly: 36. Ložek, 90. Tvrdý – 3. Šešina M., 39. Havlík
ž.k.: 2:1, diváků: 80, rozhodčí: Mach Ondřej
sestava: Haluška, Majerech (46. Horčička (86. Faouzi), Šešina J. (58. Pokorný), Vaníček, Kalenda J. (90. Kozúbek), Havlík, Babic, Broschinský, Šešina M., Šimoník, Kubeš
trenér: Kouřil Standa
ved.mužstva: Kalenda Michal

V sobotu 21.10. přivítáme na našem hřišti FK Železný Brod, výkop v 15:30 hod.

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (4 hlasování, průměrné hodnocení: 70,00%)
Loading...