Muži – FK Stráž p.R. : FC Nový Bor 5:2 (3:1)

Po týdnu přípravy na zápas proti FK Stráž p.R. stále ještě nemáme všechny hráče k dispozici z důvodů trestů. Jen Třešňák se vrátil do sestavy. Ta byla opět doplněna dorostencema, kteří měli dnes volno a mohli doplnit  mužstvo mužů.

Vstup do zápasu byl velmi dobrý, kluci se pohybovali na správných místech, domácí tým napadali při rozehrávce a domácí si tak nevěděli rady. I domácí diváci byli zaskočení v pohledu na naší hru. V 7. minutě museli domácí odvrátit naše nebezpečí a nám tak připadlo zahrávat rohový kop. Centr do vápna poslal Kubeš a k překvapení všech po zemi. Tam si naběhl Vaníček a střelou z voleje, která si zaslouží pojmenovat bombou k tyči – 0:1. Byli jsme herně na koni a tahali na domácí branku jeden útok za druhým. Domácí se také snažili a několikrát měla starosti i naše obrana. Také jsme postupem času opustili dobrý herní začátek a připouštěli domácím, aby získali odvahu hrát na naší branku. Domácí roztáhli hru na celou šíři hřiště. Ve 27. minutě jsme velmi špatně postupovali v obraně tak, že domácí s naší pomocí (vlastní gól Kalendy) vyrovnali na 1:1. Domácí se herně chytili a po faulu našeho brankáře na útočníka domácích dostali k dobru penaltu. Tu bezpečně Špivák proměnil – 2:1. V naší hře nastal chaos, dokonce i opět špatná kritika rozhodčího a toho využili domácí gólem na 3:1 v závěru poločasu.

Druhý poločas pro nás nezačal nejlépe krátce po zahájení domácí nakopli míč k naší brance. Na odskočený míč si vyběhl brankář Zelený a také míč chytil. Dobíhající domácí hráč jej ve vzduchu podrazil (ten udělal veletoč a dopadl na záda a hlavou na trávník), ale míč udržel, nicméně už nemohl ve hře dál pokračovat. Nucené střídání a do branky musí Svoboda. V dalším průběhu naší hry bylo vidět určité rozpoložení, pokoušíme se hrát dozadu, zakládat jen krátké kombinační akce a to domácí stačili kontrolovat. Zejména naše střelecké příležitosti byli chybné a hlavně nepřesné. A byly to situace, které se mohou pojmenovat gólové. Ale všechno bylo jinak! V 65. minutě s pomocí naší obrany dali domácí na 4:1. Ještě se nevzdáváme. Po jednom útoku po pravé straně a závaru ve vápně domácích vyřešil situaci Stromecký přehozením brankáře na 4:2. V našich řadách střídání, odstupuje Třešňák, na jeho místo Šešina a místo Krále Pokorný. Po jedné naší střele odráží míč o tyče domácí branky, škoda, mohlo být ještě drama. To domácí všechno uklidnili v 92. minutě, když po faulu asi 8 metrů před vápnem si postavil balón domácí Roll a nechytatelnou střelou do šibenice rozsvítil konečné skóre 5:2! Velké uspokojení domácích diváků. Na druhé straně asi kruté poznání našich příznivců, kteří konstatovali co nám v současné době schází k fotbalové spokojennosti. I dále zůstáváme na 10. místě tabulky KP LKFS s 19-ti body.

góly: 27. Kalenda J. (vl.), 39. Špivák (pen.), 41. a 90.  Roll, 64. Müller  – 8. Vaníček, 78. Stromecký
ž.k.: 1:0, diváků: 150, rozhodčí: Matějka Jakub
sestava: Zelený (51. Svoboda), Devátý, Šimoník, Kubeš, Vaníček, Stromecký, Havlík, Džavík, Kalenda J., Král (71. Šešina), Třešňák (71. Pokorný)
trenér: Kouřil Standa
ved.mužstva: Kalenda Michal

Příští sobotu nás čeká derby proti Skalici, výkop v 17 hodin.

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (4 hlasování, průměrné hodnocení: 35,00%)
Loading...