Muži – Junior Děčín : FC Nový Bor 3:1

Již třetí týden probíhá na stadionu v Novém Boru zimní příprava našeho mužstva. Mužstvo trénuje pod vedením trenéra St.Kouřila a pravidelně třikrát týdně je na tréninku 16-19 hráčů. Do přípravy jsou vloženy i přátelské zápasy. O tomto víkendu jsme byli pozvání na Junior Děčín. Trenér dostal omluvenku od hráčů J. Broschinského, Tandery, Zeleného a Třešňáka – všechny trápí viróza.

Při větrném počasí, ale i chladnu jsme se ve 20.minutě ujali vedení gólem, kdy po pěkné kombinaci byl na konci akce Havlík, který obešel  gólmana a zavěsil. Nicméně do té doby měli trochu navrch domácí hráči. Po prvním gólu jsme si vedli docela dobře. Jenže stačí jedna chyba a je to jinak. Domácí vyrovnali na 1:1 a tímto výsledkem skončil první poločas.

Ve druhém poločase se v naší sestavě měnili posty některých hráčů a hlavně jsme se dopředu tlačili středem, čehož domácí využili a rychle nám útoky opláceli. Dokonce se ujali vedení a i zvýšení na 3:1. Z naší strany jsme přidali, ale na změnu skóre to nestačilo. Trenér tak získal informace, kde je co zlepšit a jak dál postupovat.

To co se má změnit musíme ukázat příští víkend, kdy je na pořadu dne  2. kolo POHÁRU LKFS a  jedeme za soupeřem Tatran Bílý Kostel, který nás přivítá na umělé trávě v Hrádku n.N. Zápas začíná v 15:00  hodin, odjezd autobusem je z Nového Boru ve 13:00 hodin. V loňském ročníku jsme prošli až do finále a postoupili do Mol Cupu.

gól: Havlík

Sestava : Svoboda M., Kalenda J., Pokorný, Stromecký, Kubeš, Svoboda Fr., Král, Devátý, Šimoník, Stejskal, Vaníček, Chour, Holubec, Havlík, Džavík
trenér: Kouřil Standa
ved.mužstva: Kalenda Michal
Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (6 hlasování, průměrné hodnocení: 43,33%)

Loading...