Turnaj DSC PfingstCup Drážďany

V neděli 5. 6. jsme se zúčastnili turnaje v Drážďanech, kde náš klub reprezentovala mladší přípravka a starší žáci. Přípravka odehrála šest zápasů a ani jeden neprohrála! Nicméně systém turnaje byl neúprosný a po druhém místě ve skupině (horší skóre) jsme postoupili pouze do hry o 4. – 6. místo. Kluci zvládli turnaj velmi dobře a i když jsme jeli domů bez poháru, tak 4. místo z 15-ti účastníků je velký úspěch.

Děkujeme všem našim hráčům za velmi dobrou reprezentaci našeho klubu v zahraničí a dík patří i našim fanouškům, kteří nám přijeli fandit!

Turnaje starších žáků se zúčastnilo 8 týmů a los nám postavil do cesty hned na začátek silného soupeře – pozdějšího vítěze turnaje, takže jsme si hned na úvod připsali porážku a prohráli jsme i druhý zápas. Ale od dalšího zápasu se kluci zvedli a třemi výhrami v řadě si zajistili 5. místo, což v takové kvalitní konkurenci hodnotíme velmi pozitivně.

Turnaj se za krásného letního počasí uskutečnil ve velkém a krásném sportovním areálu Ostra v centru Drážďan. Organizačně výborně připravený turnaj si naši hráči, trenéři i fanoušci, kteří s námi na turnaj jeli, skvěle užili. Hlavně nás těší, že jsme byli s německými týmy konkurenceschopní a zanechali jsme u našich sousedů velmi dobrý dojem. V kategorii přípravek si vedl výborně i druhý český tým v turnaji – FK Ústí n.L. který obsadil 3. místo.

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA:

góly: Vyskočil 13, Zifčák 2, Horčička P. 2, Machara, Studnička A., Vlk

sestava: Hovbel L., Synek, Machara, Studnička A., Zifčák, Vyskočil, Vlk, Studnička J.

trenéři: Zifčák Jarda, Synek Roman, Štercl David

Soccer for Kids Dresden : FC N.Bor 2:2
SV Gausig : FC N.Bor 1:4
Dresdner SC 1898 „B“ : FC N.Bor 1:4
FV Gröditz : FC N.Bor 0:4
Dresdner SC 1898 „A“ : FC N.Bor 2:3
SV Barkas Frankenberg : FC N.Bor 1:2

STARŠÍ ŽÁCI:

góly: Horčička V. 2, Nečas, Šešina, Novotný, Hovbel A.

sestava: Pánek, Šešina, Kozúbek, Bradáč, Ramisch, Horčička V., Nečas, Hovbel A., Brandsteinová, Novotný, Vokál, Kovalenko, Hunchyk, Vomela, Hruška, Tancoš

trenéři: Skořepa Marek, Nečas Denis

SG Dresden Striesen : FC N.Bor 4:0
Dresdner SC 1898 „A“ : FC N.Bor 2:0
Soccer for Kids Dresden „B“ : FC N.Bor 0:1
Dresdner SC 1898 „B“ : FC N.Bor 1:3
Soccer for Kids Dresden „B“ : FC N.Bor 1:2
Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (3 hlasování, průměrné hodnocení: 100,00%)
Loading...