Muži – FC Nový Bor : TJ Desná 6:2 (4:1)

V Krajském přeboru LKFS se o víkendu hrálo podle soutěžních řádů předposlední 26. kolo. K nám do Nového Boru přicestovalo mužstvo TJ Desná. Fotbalový klub s dlouhou fotbalovou tradicí. Jenže v současné době v celkové tabulce sice ne na sestupovém místě, ale otevřeně se hlásí, že klub v této sezóně v  KP končí a netají se s tím, že se přihlásí do B-třídy. Ale přijeli sehrát otevřený fotbalový zápas. Naše mužstvo ve středu 1. června hrálo na domácím hřišti finále POHÁRU LKFS 2022 proti B-mužstvu V. Hamrů a po velice dobrém výkonu se zařazením několika dorostenců jsme podlehli 0:3. Přesto jsme postupujícím mužstvem do nového ročníku MOL-CUPu. Dnes kluci chtěli odčinit několik špatných výkonů proti jiným soupeřům. A začali jsme opravdu s velkým nasazením.

Kapitán mužstva J.  Broschinský, stejně jako všichni hráči, děkují fanouškům za velkou podporu ve finále poháru i v zápase proti Desné !

Hned v úvodu mohl zakončit dobrou akci Verner, ale prosadil se až v 9. minutě – 1:0. O 6 minut později se prosadil přehozením brankáře Džavík2:0. Kluci nepolevovali a útočili dál. Jenže tak to bývá, že se lajdácky brání a to hosté po jednom závaru v našem vápně využili Pfeifrem ke snížení na 2:1! Tak se stalo, že jsme opět přidali na rychlosti i důrazu a ve 27. minutě se prosadil kličkovanou Havlík, když se dostal za zadáky soupeře a zavěsil na 3:1. Když se daří, tak se daří, Havlík do poločasu upravil ještě skóre na 4:1.

Nástupem do druhého poločasu jsme vystřídali: Konečný, který toho hodně naběhal, pustil na své místo Kalendu J. a druhé střídání proběhlo současně, když Vomáčka vystřídal Šimoníka. Chvilku to trvalo než se hra urovnala a začal se stupňovat tlak na soupeřovu obranu. V 51. minutě jí překonal Stromecký pátým gólem – 5:1. Hráli jsme uvolněně a hra byla potěšením. Byly také i další šance. Jedna se naskytla i soupeři a střelec prvního gólu Pfeifer přidal druhý – 5:2. Domácí trenér J. Broschinský využil i další střídání a poslal do hry mladého M. Krále (bratr staršího a již známého J. Krále, který obléká ligový dres FK Hradec Králové). Martin Král šestým gólem, uzavřel účet zápasu na 6:2. V 90. minutě pak hlavní rozhodčí p. Nývlt zadul na píšťalku a ukončil poslední zápas na domácím hřišti v soutěžním ročníku  2021-2022.

góly: 9. Verner, 15. Džavík , 27. a 32. Havlík, 51. Stromecký, 84. Král – 19. a 73. Pfeifer

ž.k.: 0:0, diváků: 90, rozhodčí: Nývlt Roman

sestava: Svoboda M., Pokorný, Verner, Šimoník (46. Vomáčka), Broschinský J.ml., Černý, Havlík, Třešňák (87. Faouzi), Stromecký (80. Král), Džavík (64. Svoboda F.), Konečný (46. Kalenda)

trenér: Broschinský J.st.

ved.mužstva: Fanta Karel

Definitivní konec sezóny bude příští víkend 16. závěrečným kolem, pro nás zápasem na hřišti proti domácímu FK Slovan Hrádek n.N. Čas výkopu bude asi pozměněn proti úřednímu začátku 17 hodin. Dáme včas vědět.

Trochu v předstihu oznamujeme příznivcům našeho fotbalu :
Letní příprava a příprava na nový ročník bude zahájena 11. července 2022 v 18:00. Zváni jsou všichni současní hráči a k nim i hráči dorostu, kterým 30. června 2022 končí dorostenecká věková kategorie !!!

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (4 hlasování, průměrné hodnocení: 100,00%)
Loading...