Muži – FK Sedmihorky : FC Nový Bor 3:1 (1:0)

V sobotu 14. května se hrálo 23. kolo KP LKFS, los soutěže nám určil soupeře ze středu tabulky, FK Sedmihorky. V současné době se nám hodně herně nedaří, důvodem jsou zranění a nemoci hráčů. I na tento zápas trenér postrádal řadu hráčů – Broschinský, Třešňák, Devátý, Šimoník. Celé jarní období nás provází úzký kádr hráčů a tak se mužstvo průběžně doplňuje dorostem, ale i to má svá úskalí. Právě nyní v sobotu hráli dorostenci dopoledne také mistrovský zápas, ale k zápasu byli odhodláni nastoupit.

Do zápasu jsme nastoupili s cílem nepustit domácí k žádné akci. Úvod podle toho také vypadal. Bránili jsme soustředěně a dařilo se i když domácí chtěli dát rychle gól. Dovolili jsme jim jen několik rohových kopů. Ve 20. minutě našli domácí v naší obraně skulinku a dali vedoucí gól – 1:0. Po vedoucí brance domácích jsme se víc zatáhli na bránění. V závěru poločasu se pokoušíme o vyrovnání. Dva střelecké pokusy měl Pokorný a  ještě nebezpečnější byla hlavička Vomáčky, která jen těsně minula šibenici.

Věříme, že se někteří zranění hráči dají do pořádku tak, aby mohli nastoupit a nám se podařilo odehrát důstojný zápas.

Druhý poločas začali domácí náporem, který se nám  podařilo zastavit. V 66. minutě jsme všem předvedli nádhernou fotbalovou akci. Ve vápně jsme ubránili domácí pokus o gól. Pak získal míč Stromecký, se kterým se do kombinace zapojil Vomáčka. V plném běhu našel opět Stromeckého, ten ještě oslovil nabíhajícího Konečného a ten zcela zkušeně dává do prázdné branky – 1:1. Cítíme, že se ještě se zápasem dá něco dělat, ale také je cítit, že ubývá sil. Také se na hřišti „zažlutilo“ a to na obou stranách. V 77. minutě malinké zaváhání, souboj Stromeckého před vápnem je na hraně regulérnosti, domácí získávají míč a na naší straně méně koncetrace. Toho využívá soupeř a dává na 2:1. V závěru zápasu se snažíme o vyrovnání. Trenér střídá. Do hry posílá mladíky z lavičky. Nechybí bojovnost a domácí se strachují o výsledek. Trenér ještě posiluje útok. V nastaveném čase 90´+ 1 zpoza vápna vystřelil domácí Randák a trefil se parádně – 3:1. Je po naší naději.

góly: 20. Bejda, 91. Randák, 77. Močkovský – 65. Konečný 

ž.k.: 1:1, diváků: 120, rozhodčí: Bohuš Marek

sestava: Svoboda M., Vomáčka, Verner, Černý, Kubeš (79. Svoboda F.), Havlík, Stromecký, Konečný, Pokorný, Džavík (83. Kalenda), Holubec

trenér: Broschinský J.st.

ved.mužstva: Obrovský J.

V sobotu 21. května 2022 se od 17 hodin hraje derby FC Nový Bor – SK Skalice.

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (4 hlasování, průměrné hodnocení: 45,00%)
Loading...