Muži – FK Turnov : FC Nový Bor 9:0 (4:0)

O čem psát? Prostě debakl, který se těžko v historii hledá. Výkon našich hráčů rozhodně nelze omlouvat, ale i těžko vysvětlit. Hra před týdnem a dnes? Jen těžko vysvětlit proč tak rozdílná! Snad lze připustit, že se nám celý kádr hráčů velmi snížil a důvodem jsou zdravotní problémy. Dnes k utkání nemohl ze zdravotních důvodů nastoupit F. Šimoník, ke hře ještě není v pořádku L. Devátý. Tím bychom mohli pokračovat i dál. Na lavičku se vrátil Džavík. To znamenalo, že se trenér obrátil na dorostence. Jenže většina měla v  nohou dopolední zápas za dorost v Hrádku n. N. Ale dost hledání proč! Domácí mužstvo je jedním z hlavních abonentů na postup do divize, udržuje si mírný náskok v čele tabulky a k tomu je třeba dodat, že zde v Turnově mají asi nejlepší podmínky k postupu.

Zápas začínáme bráněním, domácí ale dobře kombinují a vnikají do našeho vápna. Nám se jen těžko daří bránit a ve třetí minutě kapituluje naše obrana v čele brankářem a domácí vedou 1:0. Není dobré dostat první gól tak brzy, ale naši kluci hledají cestu ke změně. Blízko k vyrovnání pro nás přichází v 16. minutě. Faul před vápnem, pro nás volný přímý kop, míč si postavil Třešňák a zahrál to dobře. Jenže míč se odrazil od břevna domácí branky a nám se už nepodařilo dorazit do sítě. Ve 26. minutě se domácí trefují podruhé a dostávají se na koně, 2:0. Ve 29. minutě 3:0 a domácí ještě před odchodem do kabin přidávají na 4:0!

Do druhého poločasu hlásíme první střídání, Černého nahrazuje Džavík. Ve 48. minutě střela Třešňáka minula odkrytou část branky. V 60. minutě to domácím opět vyšlo, když jsme jim nabídli šanci na gól a je to 5:0. Připravujeme další střídání, Vomáčka na tom také není dnes zdravotně dobře a nahrazuje ho na hřišti Vorlík. Do hry jde také Kalenda místo Kubeše. Kluci se snaží, ale soupeř každou naší chybu trestá. V 98. minutě 6:0. V 70. minutě asistent rozhodčího avizuje faul a ukazuje na penaltu. Domácí proměňují – 7:0. No a v závěru zápasu se ještě dvakrát mění skóre na konečných  9:0.

Co nám zbývá, dohrát konec soutěže v lepším stylu, vyčkat uzdravení některých hráčů, změnit taktiku hry a zaměřit se víc na bránění, aby naše hra nebyla jako noc a den, pohledem na zápas s Rovenskem a dnes s Turnovem.

góly: 4. a 71.(pen) Petržilka, 26. a 89. Havel Petr, 29. Tomašov Jan, 42. a  61. Svoboda, 68. Havel Lukáš, 80. Beníšek

ž.k.: 1:2, diváků: 180, rozhodčí: Bohuš Marek

sestava: Svoboda, Vomáčka (64. Vorlík), Broschinský J.ml., Verner, Černý (46. Džavík), Třešňák, Kubeš (66. Kalenda), Havlík, Konečný, Stromecký, Pokorný

trenér: Broschinský J.st.

ved.mužstva: Obrovský J.

Příští týden jedeme opět na hřiště soupeře, hostit nás budou  FK Sedmihorky v sobotu 14. 5. od 17 hodin.

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (5 hlasování, průměrné hodnocení: 20,00%)
Loading...