Muži – FK Železný Brod : FC Nový Bor 6:0 (1:0)

V sobotu 23. dubna pokračoval KP LKFS 20. kolem. Nás poslal soutěžní los k utkání do Železného Brodu. Domácí za poslední dva roky, co se z důvodu Covidu nedohrála soutěž, provedli stavební změny v celém areálu. Nový povrch na UMT (pěkné), jen škoda, že tam není více místa pro rozšíření. Podařilo se za 6,5 milionu korun. Naše mužstvo odcestovalo k utkání bez několika klíčových hráčů,  zranění, nemoc: L. Devátý, D. Černý, T. Verner, A. Holubec. Citelné oslabení! Mužstvo bylo doplněné o dorostence, kteří šli do boje v soutěži mužů odhodlaně.

Do zápasu jsme nevstoupili šťastně. Hned ve 3. minutě nešťastný kontakt s míčem ve vápně Broschinského a domácí nás potrestali – 1:0. Další průběh prvního poločasu jsme bojovali o vyrovnání, ale domácí proti našim přistupovali na doraz a tak mařili každý náš pokus o útok. Je pravdou, že jsme kopali několik rohů, ale naši hráči nižších postav se nedokázali prosadit. Tak jsme byli bez šancí. Postupem času jsme ztráceli i na rychlosti. Snaha o změnu skóre se ztrácela v nedohlednu.

Do druhého poločasu jdeme beze změny. Vidina byla vyrovnat. Bohužel hned ve 48. minutě děláme chybu a domácí nás trestají a vedou 2:0. To byl čas, kdy začínáme propadat po všech stránkách. Nedostáváme se na dostřel branky a také se nesnažíme zakončit střelou z dálky. Domácí navíc získávají stále větší jistotu ve středu hřiště a chodí nám do otevřené obrany, kde se jim daří zakončovat gólově. Trenér se pokusil něco změnit, ale hlavně dal příležitost hráčům z lavičky. Postupně šli do hry Kalenda, Svoboda Fr., Faouzi. V zápase v základní sestavě hrál dorostenec L. Pokorný. Celé dnešní naše utkání bylo nepovedené po všech stránkách. I to se ve sportu stává. Dostali jsme lekci v gólové podobě čistého kanára, ale i špatné je pro něco dobré! Vytížení v poslední době bylo dost náročné a to i po stránce psychické. Stále chybí také doplnění širšího kádru mužstva, ale to ovlivňuje řada jiných okolností. Teď je na řadě potřebné uzdravení zraněných a nemocných hráčů a vrátit klukům sebedůvěru. Na tom musí zapracovat všichni.

góly: 3. Kysela, 48.a 52. Holeček, 68. Podzimek, 74. Šefr, 81. Makula

ž.k.: 2:1, diváků: 120, rozhodčí: Vrtal Bohumil

sestava: Svoboda M., Džavík (69. Svoboda F.), Broschinský J.ml., Kubeš, Havlík, Třešňák, Konečný (50.Kalenda), Stromecký (83. Faouzi), Vomáčka, Šimoník, Pokorný

trenér: Broschinský J.st.

ved. mužstva: Obrovský J.

V sobotu 30. dubna k nám na mistrák přijede Sokol Rovensko p. Tr., začátek zápasu v 17:00 !

Příjďte fandit a pak „Pálení čarodějnic“ !

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (7 hlasování, průměrné hodnocení: 31,43%)
Loading...