Muži – TJ Jiskra Višňová : FC Nový Bor 3:2 (2:1)

O tomto víkendu se odehrálo 14. kolo KP LKFS, vlastně předehra jarní části soutěže. Naše cesta k utkání směřovala do obce Višňová, kde sídlí domácí klub TJ Jiskra. Již dlouhá léta silný klub KP LKFS. Na našem hřišti jsme dnešního soupeře porazili slušným skórem 4:1. Dnes nás čekal zcela jiný soupeř, který má domácí malé hřiště jako nezdolnou tvrz.

První útok patřil našim barvám, ale domácí se ubránili. Sami pak podnikli rychlý protiútok, ale také naše obrana zapracovala na výbornou. Postupem času se v zápase ukázal jako nebezpečný hráč proti domácím M. Třešňák, který se v každém možném okamžiku snažil ohrozit domácí branku. V 18. minutě od půlky hřiště pálil z trestného kopu na naší branku domácí Michálek. Jeho znalost domácího prostředí (hřiště) provázela střelu, která před našim gólmanem zakličkovala a domácí vedou 1:0. Jenže hned po rozehrání přišel náš útok a také výhoda přímého kopu. Ve vápně se prosadil Devátý a ve výskoku poslal míč do domácí sítě – 1:1. A začínalo se  od začátku. V dalším průběhu zápasu to bylo vše jako na houpačce, útoky se střídaly na obou stranách. Ve 40. minutě se gólová štěstěna přiklonila na domácí stranu a byl u toho opět Michálek – 2:1. V tomto čase zápasu, krátce před poločasovou přestávkou došlo k incidentu mezi hráči a po jednom souboji o míč, rozhodčí hru přerušil. Domácí hráč Bednář dal hlavičku našemu hráči. Na to reagovala řada hráčů, náš Verner k Bednářovi doběhl a oběma rukama do něho strčil. Rozhodčí incident vyšetřili a hlavní udělil tresty. Domácí Bednář a náš Verner dostali červenou kartu a šli do sprchy.

Zápas neměl tu potřebnou fotbalovou krásu, ale nepostrádal bojovnost i dramatičnost.

Nástup do druhého poločasu byl z naší strany výborný. Jeden útok za druhým jsme valili na domácí branku. V 50. minutě potvrdil naší bojovnost Konečný, který pohotově poslal míč do domácí branky – 2:2! Znovu se bojuje o vítěze v zápase. Naše snažení pokračuje, místy máme i více ze hry, ale chybí lepší zakončení. Trenér začíná chystat střídání. V 75. minutě měl zdravotní problém náš Džavík, ale ustál to a zapojil se do útoku, náhle přišla svalová křeč, ztráta míče. Soupeř toho využil a zamířil do našeho vápna. Zde pak došlo k souboji o míč, ze kterého náš hráč vychází jako hříšník a je z toho penalta. Za domácí jí proměnil Michálek – 3:2. V závěrečném dějství zápasu se snažíme o vyrovnání a pomáháme si již plánovaným střídáním. Do zápasu vstupují Kubeš, Kalenda, Burián a Broschinský. Snaha je velká, ale domácí soustředěně brání a také zbývající čas kouskují. Nakonec jsou úspěšní a prohráváme 3:2. V tabulce nás domácí Višňová vystřídala na 6. místě a našemu týmu patří místo 7.

V sobotu 6. listopadu od 14 hodin hrajeme poslední zápas podzimu a hostíme FK Stráž pod Ralskem.

 góly: 18. 40. a 76. (pen) Michálek – 19. Devátý, 50. Konečný 

ž.k.: 1:3, č.k.: 45. Bednář – 45. Verner, diváků: 150, rozhodčí: Bohatý Ondřej

sestava: Svoboda, Devátý, Šimoník, Verner, Holubec, Černý (70.Kubeš), Havlík, Konečný (87.Broschinský J.ml.), Džavík (77.Kalenda), Třešňák, Stromecký

trenér: Broschinský J.st.

ved.mužstva: Obrovský J.

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (3 hlasování, průměrné hodnocení: 40,00%)
Loading...