Muži – TJ Desná : FC Nový Bor 3:5 (1:2)

Desná nás v sobotu odpoledne přivítala hodně chladným počasím, které ještě věštilo déšť. Domácí hřiště v Desné má pěknou UMT. To fotbalu jen přispělo. Zápas z naší strany začal hodně aktivně a připravili jsme si hned několik příležitostí ke skórování. V 8. minutě se domácí našemu tlaku ubránili, ale nátlak pokračoval. Po pár vteřinách máme opět míč na našich kopačkách. Třešňák se krásně uvolnil, pohotově „obstřelil“ brankáře a vedeme 0:1. Dlouho se ale z vedení neradujeme. Ve 14. minutě, v myšlence opět útočit, nás domácí obrali o míč, který si zpracoval Kořínek (výborný hráč domácích) a pohotově a přesně zakončil střelou k tyči – 1:1. Naši kluci šli do boje za dalším gólem, povzbuzováni početnou skupinou našich fandů, kteří zde zvýrazňovali převahu našich barev. Domácí dobře bránili až do 42. minuty. Konečný si vyšlápnul na domácí obranu, ta se dostala do nesnází a když ještě získal míč, obešel brankáře a zakončil do prázdné branky – 1:2.

Druhý poločas jdeme opět do útoku. Snažíme se dát další gól, aby byl klid. Jenže domácí vědí, že jejich protiútoky na domácí UMT jsou hodně nebezpečné. Překážkou jim je i náš brankář Svoboda, který několikrát zabránil gólu v dobré domácí šanci. V 63. minutě máme výhodu rohového kopu. Ve skrumáži před domácí brankou se nejlépe pohybuje Verner, který si našel místo k zakončení hlavou – 1:3. Pak ale stačilo chvilkové nesoustředění a domácí rychlým gólem snižují na 2:3. To bylo celkem silné varování. Trenér zvýšil hlas a opět jsme začali hrát přesný a rychlý fotbal. To už byl na hřišti místo Džavíka Kubeš. Kluci nenechávají domácí nic vymyslet. V 71. minutě jsme obrali domácí o míč u jejich vápna a Kubeš přesnou, nechytatelnou střelou poslal míč na branku a vedeme zase o dvě branky – 2:4. Domácí se oklepali a napadají nás hned v rozehrávce. Přesto se dostáváme do boje před jejich brankou. V 73. minutě opět po rohovém kopu hlavičkuje Verner a opět míří přesně, zvyšujeme na 2:5. Gólově však ještě není konec, domácí Kořínek opět ukázal svojí sílu v 75. minutě, když se do naší branky trefil podruhé – 3:5. Na naší straně proběhlo další střídání, do hry jde Kalenda a střídá Černého. Závěr zápasu se snažíme hru kontrolovat a také je vidět, že domácím už docházejí síly na zvrat. Vítězství je naše!

Podzimní část soutěže máme za sebou. První vítězství na hřišti soupeře bylo v prvním zápase ve Stráži p. Ralskem a druhé na konci podzimní části. Podzim ještě nekončí, předehrávají se dvě jarní hrací kola. To první hrajeme příští týden v neděli ve Višňové, výkop ve 14 hod.

góly: 14. a 75. Kořínek, 64. Sekanina – 6. Třešňák, 42. Konečný, 63. a 73. Verner, 71. Kubeš

ž.k.: 1:1, diváků: 80, rozhodčí: Kadlec Václav

sestava: Svoboda, Devátý, Šimoník, Verner, Holubec, Černý (82. Kalenda), Havlík, Konečný, Džavík (56. Kubeš), Třešňák, Stromecký

trenér: Broschinský J.st.

asistent: Broschinský J.ml.

ved.mužstva: Obrovský J.

masér: Novotný F.

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (5 hlasování, průměrné hodnocení: 100,00%)
Loading...