Muži – FC Nový Bor : FK Hejnice 3:1 (2:1)

Podzimní část krajského přeboru se pomalu blíží do svého závěru i když nás ještě čekají tři kola. Zápas v Desné a pak dvě kola předehraná pro jaro. Dnes nás poctil svojí návštěvou tým FK Hejnice. Mužstvo Hejnic je v tabulce na posledním místě a v minulém kole si do tabulky statistik připsalo první vítězství. Mužstvo naladěno tímto úspěchem proto dnes udělá vše pro zisk bodů.

Nám se hned v první minutě podařilo po faulu na našeho hráče kopat přímý trestný kop. Vše dobře, ale Verner poslal balón nad branku. Další takovou výhodu jsme měli v podání Třešňáka, ale ani tomu se nedařilo jak si všichni přáli. Tlak na soupeře jsme měli mocný, ale bez efektu. To vše se změnilo v jiný rozměr, když ve 12. minutě vykopl brankář Hejnic míč až na naší polovinu, k míči se dostal hostující hráč Sirůček a z hranice vápna pak poslal pěknou střelu pod břevno naší branky a Hejnice vedou 0:1. Situace hodně změnila celý další průběh prvního poločasu. Naši hráči si připravovali jednu příležitost za druhou, ale ne a ne nám to tam spadnout. Nutno přiznat, že soupeř bránil a bránil čistě, žádná žlutá karta. Na naší straně se zvyšovala nervozita. Soupeř měl ještě jeden moment ke gólu, ale brankář Svoboda vyráží míč do bezpečí. Blížil se poločas zápasu. Do útočné akce se zapojil také stoper Devátý a byl to on, kdo dostal míč za záda hostujícího brankáře – 1:1. Pro naše kluky to byla veliká úleva. Jen co soupeř rozehrál hru ve středovém kruhu, míč jsme mu vzali, na pravé straně se objevil Džavík a k němu také přiletěl míč. „Džáva“, jak mu kluci přezdívají, přesně nasadil na hlavičku a poslal balon na zadní tyč, všichni zkoprněli a najednou přišla velká radost: vedeme 2:1! Krátce poté rozhodčí první poločas ukončil.

Druhý poločas začínáme s jednou změnou, na místo Buriana přichází Kubeš. Jen se začalo hrát, Kubeš poslal pěknou přihrávku na Stromeckého. Ten prokázal svojí rychlost a zkušenost, dostal se za záda hostující obraně a bezpečně posílá míč střelou po zemi do branky 3:1. Také další průběh zápasu byl pod naší kontrolou, ale zbytečně jsme přenášeli hru dozadu až k brankáři, což soupeř rychle přečetl a začal nám dělat problémy. Měli jsme s tím dost práce změnit další hru dopředu. Ale povedlo se! Další gól jsme nedali, ale vítězství bylo dnes hodně vydřené, vybojované a naše!

Tím jsme se po dnešku posunuli na 6. místo celkové tabulky, ale ještě se před nás může dostat Višňová, která má zápas k dobru. Bodů máme 18 a skóre 25:23.

góly: 41. Devátý, 43. Džavík, 47. Stromecký – 12. Sirůček

ž.k.: 3:0, diváků: 80, rozhodčí: Urbánek Tomáš

sestava: Svoboda, Devátý, Džavík, Burian (46.Kubeš), Verner, Šimoník, Černý (88.Kalenda), Třešňák, Stromecký, Havlík, Konečný (86.Holubec), připraven ještě druhý gólman Steklý

trenér: Broschinský J.st.

asistent: Broschinský J.ml.

ved.mužstva: Obrovský J.

masér: Novotný F.

V příštím kole hrajeme v Desné na umělé trávě v sobotu 23. října v 15:30.

Asi velice zvláštní výsledek v tomto kole byl Frýdlant : Stráž pod Ralskem – 9:2 (?!)

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (4 hlasování, průměrné hodnocení: 100,00%)
Loading...