Muži – FC Nový Bor : FK Sedmihorky 2:1 (1:1)

V sobotu 2. října 2021 bylo zahájeno a rozehráno 10. kolo KP LKFS, pro nás třetí domácí zápas po sobě a to vše v během 8 dnů. To znamená povinné vítězství, ale dokážete zvítězit třikrát za sebou a ještě k tomu vždy s těžkým soupeřem? Zopakujme si pořadí zápasů: první zápas, první mužstvo tabulky FK Turnov – povedlo se, druhý zápas, tradičně těžký soupeř TJ Jiskra Višňová a také se podařilo! Třetí domácí soupeř FK Sedmihorky. O několik stupínků v celkové  tabulce před námi. Tlak na hráče i trenéra mimořádný. Také fanoušci vidí jedině vítězství! Ovšem soupeř v průběhu „Covidové pandemie“ fotbalově vyrostl. K dnešnímu zápasu také přijel velmi dobře připravený a určitě měl dobře zmapovanou naší hru.

Tři domácí zápasy během osmi dnů: +9 BODŮ!

Utkání jsme začali velmi dobře, již ve 30. vteřině zahrozil nebezpečně Stromecký, gólman soupeře ale dobře reagoval. Ve 14. minutě bylo naopak horko před naší brankou, ale Sedmihorky pálí vedle. Také 20. minuta byla pro nás varováním, když míč proplachtil nad naší brankou. Hosté dobře věděli, že největší nebezpečí pro ně představuje Honza Broschinský. Na hřišti se na něho prováděl doslova hon jak na zajíce. Ve 23. minutě hosté v tísni zahráli na rohový kop, který  zahrával Třešňák. Míč proletěl přes první hráče a tam již byl pohotový a přesný J. Broschinský. Pohotová střela a vedeme 1:0. Stav skóre pozvedl soupeře k ještě větší aktivitě a kluci se měli co ohánět. Ve 32. minutě ohodnotil faul Vernera rozhodčí žlutou kartou. Ve 36. minutě si hosté našli z naší strany nalevo cestu do vápna a podařilo se jim projít až do malého vápna, kde stál Močkovský, který vyrovnal na 1:1. Poločas zápasu vrcholil a 43. minuta byla Třešňáka, který pěkně vystřelil, ale gól z toho nebyl. Ve 47. minutě si za svojí hru vysloužil žlutou, poté co zakopl míč po přerušení hry.

Větší část hry v druhém poločase byl boj o získání území a možnosti k zakončení i třeba z přímých kopů. Bylo hodně soubojů o míč a občas střely na branku. Náš gólman byl oporou a stejně tomu bylo u soupeře. Přibyly i žluté karty, jednou pro nás a dvakrát pro soupeře. Příkladem byla i 66. minuta. Havlík faulován a trestný kop provádí Bróša. První střelu zachytila obrana, odražený míč a další střela byla kořistí gólmana. K dramatu v zápase došlo v 81. minutě. Faul na nás rozehráváme od půlící lajny. Na hranici vápna hostí se chystá k souboji, soupeř ve dvojici opět hlídá Broschinského. Do vápna letí míč na který fotbalově reaguje první Broschinský. Jeho dokonalé zkušenosti a vysoký výskok, vyšší než gólman a jeho hlavička posílá míč směrem do branky. Ještě to kontroluje Konečný, ale míč je v síti – 2:1! Obrovská radost našich. Do konce zápasu ještě zbývá víc jak deset minut a souboje pokračují, dokonce dva v našem pokutovém území. Zápas končí v 94. minutě, v čase i s nastavením podle rozhodnutí hlavního rozhodčího. Ano, podařilo se splnit cíl, zvítězit ve třech zápasech na domácím hřišti za sebou!

góly: 23. a 81. Broschinský Jan – 36. Močkovský

ž.k.: 3:2, diváků: 80, rozhodčí: Zboroň Petr

sestava: Svoboda, Devátý, Džavík, Verner, Holubec (80. Kalenda), Černý (90. Burian), Havlík, Konečný, Broschinský J.ml., Třešňák (67. Kubeš), Stromecký

trenér: Broschinský J.st.

ved.mužstva: Obrovský J.

masér: Novotný F.

Za týden, v neděli 10.10., derby ve Skalici, výkop v 10:30.

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (7 hlasování, průměrné hodnocení: 94,29%)
Loading...