Muži – TJ Sokol Rovensko p.T. : FC Nový Bor 2:0 (1:0)

Ne zrovna radostně se nám odjíždělo k sobotnímu utkání do Rovenska p.Tr.. Důvodem byla stále přetrvávající široká marodka hráčů. Do utkání chtěl vstoupit M. Burian, ale na druhé straně chyběl Novák, který rozšířil řady zraněných Kubeše a Šimoníka.

Zápas se rozehrál v rychlém a ostrém tempu. Útoky na obě strany. V 8. minutě vystartoval na půlící čáru do souboje Burián a při tom si obnovil nedoléčené zranění. Přišli jsme o míč a z rychlého protiútoku střela do šibenice – 1:0. Chvilku nám trvalo nalézt opět ten správný rytmus. Od druhé poloviny prvního poločasu jsme hru nejen vyrovnali, ale připravili si i příležitosti ke vstřelení branky. Po jednom závaru před domácí brankou v malém vápně přišla prudká střela, ale míč trefil brankáře do hlavy, který tak nedokázal na situaci reagovat. Gól z toho nepadl, jen ošetřování brankáře.

Do druhého poločasu jsme nastoupili ještě lépe. Vyrovnání viselo ve vzduchu. Ale v 53. minutě jsme otáleli s rozehrou uprostřed hřiště a došlo ke ztrátě míče. Rychlý domácí protiútok, střela po zemi na zadní tyč a prohráváme 2:0. Tahle situace přinesla do našich řad nervozitu a kupili jsme chyby. V 63. minutě zbytečný faul bez míče Konečného byl ohodnocen žlutou kartou. Ten samotný hráč o 5 minut později dostal za postrkování se soupeřem druhou žlutou kartu, tím i červenou a šel do sprchy.  Za to vše asi dostane jeden zápas stop. Gól jsme žádný nevstřelili a tak jsme prohráli 2:0. Tahle skutečnost nás umístila po osmém kole na 11. příčku celkové tabulky KP.

O příštím víkendu v sobotu 25. září 2021 v 16:30 hodin nastoupíme na domácím hřišti proti vedoucímu týmu soutěže FK Turnov.

góly: 8. a 53. Glod

ž.k.: 2:5, č.k.: 69. Konečný (N.Bor), diváků: 150, rozhodčí: Klement Martin

sestava: Svoboda, Burian (23.Džavík), Devátý, Verner, Holubec (78.Kalenda), Černý, Havlík, Konečný, Třešňák, Broschinský J.ml., Stromecký

trenér: Broschinský J.st.

ved.mužstva: Obrovský J.

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (4 hlasování, průměrné hodnocení: 40,00%)
Loading...