Muži – Slovan Frýdlant : FC Nový Bor 5:1 (1:0)

V sobotu 4. září jsme nastupovali ve Frýdlantu proti domácímu Slovanu. Domácí klub se stal v posledních dvou letech silným soupeřem. Naproti tomu naše mužstvo prochází rekonstrukcí, kdy se postupně do mužstva zařazují mladí hráči. Navíc se nám také nedaří výsledkově a možná ve dvou případech také ne zrovna vydařené výkony rozhodčích. Tak si připisujeme tři prohry v řadě. K tomu také přišla zranění několika klíčových hráčů. Dnešní cíl, uhrát lepší výsledek.

Zápas začal naším útokem, domácí nám oplácejí stejným způsobem a navíc naším faulem před vápnem. Domácí exekutor však pálí vysoko nad. Prvních deset minut představuje naší hru opatrně odzadu a to vcelku úspěšně. V 18. minutě proniká do domácí obrany Stromecký, je faulován a výhodu útoku na domácí branku má Konečný. Obránci jej nestíhali, jde sám na brankáře, ale bohužel finální střela trefuje nohy gólmana. Ve 25. minutě vybojovali domácí rohový kop, míč proletěl na zadní tyč, kde jsme neuhlídali domácího Coufala a ten vstřelil první gól domácích – 1:0. V prvním poločase se už nic dalšího nestalo.

V úvodu druhého poločasu se zranil Devátý. Delší dobu trvalo ošetření, ale vrátil se do hry. V 51. minutě našli domácí cestu k naší brance a to po naší pravé straně. Také toho plně využili ke vstřelení gólu na 2:0. Inkasovaný druhý gól otřásl naší jistotou a v 55. minutě inkasujeme na 3:0. Domácí gólovou sérii jsme přerušili v 61. minutě. Po rohovém kopu se za nás trefil hlavou Broschinský J.3:1. Bohužel v 63. minutě jsme špatně odehráli míč z vápna, přímo „namazali“ domácím a Mazánek pálí z první – 4:1. Po pár minutách je šance na naší straně, ovšem domácí gólman vyráží hlavičku Vernera na roh. Další gólová příležitost byla na hlavě Stromeckého, ale míč usměrnit do branky se nepodařilo. Tak se radost z gólu přehoupla na domácí hráče, kteří dali na konečných 5:1 v 85. minutě. Vysoká prohra, slušná hra, ale nízká produktivita.

góly: 23. Coufal, 50. Kesner, 54. Štrbák, 63. Mazánek, 85. Coufal – 61. Broschinský J.

ž.k.: 2:1, diváků: 150, rozhodčí: Šmíd Miroslav

sestava: Svoboda, Devátý, Kubeš (65. Džavík), Verner, Třešňák, Stromecký, Holubec, Havlík, Konečný, Novák, Broschinský J.ml

trenér: Broschinský J.st.

ved.mužstva: Obrovský Jiří

Za týden v sobotu 11. září 202117 hodin hrajeme na domácím hřišti proti Železnému Brodu!

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (7 hlasování, průměrné hodnocení: 42,86%)
Loading...