Muži – FC Nový Bor : FC Lomnice n.P. 0:1 (0:1)

V pořadí 5. kolo KP LKFS se hrálo o uplynulém víkendu. K nám do Nového Boru přijel nováček, lépe řečeno staronový nováček soutěže, tým FC Lomnice n.P., který neskrývá hráčské pozadí, které navazuje na současný vzestup fotbalu v jeho oblasti kolem třetiligových Přepeř. Někteří hráči odtud také pochází. V našem mužstvu i nadále přetrvává nedostatek hráčů, za čímž stojí odchody hráčů v průběhu roku a v poslední době docela velká marodka (zranění). Do mužstva přišla řada nových fotbalových tváří z dorosteneckých kategorií. Tady je dobré podotknout, že to chce trpělivost.

Zápas jsme začali fotbalově dobře, získali jsme územní převahu a také se kluci pokoušeli o střelbu. Té ovšem chyběla přesnost. V 10. minutě pěkná střela Třešňáka, ale vysoko nad branku soupeře. V 16. minutě přišel náš další problém ,zdravotní potíže Marka Buriána“ a nucené střídání. Do hry vstoupil P. Konečný, ale tím také došlo k přeskupení na postech hráčů. Ve 25. minutě jdeme do útoku, ale soupeř nás zastavil faulem. Vytěžili jsme z toho rohový kop, ale následně jdou hosté do rychlého protiútoku z levé strany až do vápna, přihrávka před branku a volný Žabokrtský  skóruje – 0:1. Do toho začalo silně pršet. Trávník byl kluzký a hra se přestala dařit. Kluci se přesto snažili o  vyrovnání. V 37. minutě jsme po našem útočném tažení nastřelili břevno, když dobře střílel Konečný. Bohužel ani dorážka gólem neskončila. Kluci do poločasu chtěli vyrovnat a moc se snažili.

Do druhého poločasu se nic neměnilo a bojovnost ještě stoupla. Soupeř se hodně zatáhnul před vlastní branku a z obrany se stala neprostupná zeď. Čas nás stále víc a víc tlačil. To přinášelo i chyby v rozehrávce a nejvíc nám kazil hru stálý a vytrvalý déšť. Hosté z toho těžili k rychlým protiútokům a vytvořili si i dvě dobré příležitosti ke zvýšení vedení. Prostě se nám nepodařilo nalézt cestu ke gólu a výsledkem byla domácí porážka 0:1. Možná jsme mohli mít ještě jednu velkou příležitost, když hostující hráč fauloval ve vápně Třešňáka a rozhodčí z nějakých důvodů dával výhodu, ale bylo to ve vápně a měla to být penalta. Nebyla, ale i to se stává!

O poločasové přestávce náš fotbalový klub připomenul divákům a všem přítomným životní jubileum Václava JANATKY  –  80 let bohatého osobního života. Ještě jednou gratulujeme!

gól: 28. Žabokrtský

ž.k.: 4:5, diváků: 90, rozhodčí: Mizera Václav

sestava: Svoboda, Burian (17.Konečný), Devátý, Verner, Kubeš, Havlík, Novák, Stromecký, Broschinský J.ml, Třešňák, Skočdopole

trenér: Broschinský J.st.

Příští sobotu hrajeme ve Frýdlantu, výkop v 10:30 hod.

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (5 hlasování, průměrné hodnocení: 44,00%)
Loading...