Muži – TJ V. Hamry „B“ : FC Nový Bor 5:2 (3:1)

V pořadí 3. kolo KP-LKFS nám určilo utkání proti domácímu TJ Velké Hamry „B“. Zápas zvolili domácí na neděli 22. 8. 2021, neboť jim A-mužstvo hrálo v sobotu 21. 8. 2021 v divizním zápase v Letohradu. Důvod prostý! Použít hráče z lavičky na zápas mužstva B. Tak se také událo.

Začátek zápasu byl z obou stran velmi ostrý. Naše pozice byla v dokonalém bránění a tak diváci viděli řadu tvrdých soubojů. V 7. minutě byl ostrý faul na Kubeše, ale podle rozhodčího ne na žlutou kartu. V 8. minutě nebezpečný útok domácích, ale míč skončil vedle naší branky. V 16. minutě jsme sehráli útočnou akci, ale chybělo dobré zakončení. V 18. minutě velmi přísná žlutá karta pro Stromeckého. Ve 21. minutě se domácí v našem brankovišti prosadili střelecky a vedou brankou Šťovíčka – 1:0. Naší chybou jsme dali domácím šanci. Trochu to naší obranou otřáslo. To také potvrdila 32. minuta, kdy jsme neuhlídali útok domácích po pravém křídle. Centr před branku byl vysoký, náš brankář zasáhl jen konečky prstů, ale tak nešťastně, že míč skončil v naší síti – 2:0. Kluci to nevzdávali. Ve 34. minutě nám odpískal rozhodčí faul skoro na půlce. Dlouhý centr do vápna domácích prodloužil hlavou Broschinský a následně se také hlavou prosadil Devátý, který měl přehled o situaci a zády k bráně dal cíleně na 2:1. Zvýšili jsme tlak a vyhrávali některé důležité souboje. Ve 43. minutě jsme zaváhali v bránění a volný Jeřábek hlavou doklepl míč za záda Svobody na – 3:1.

Do druhého poločasu provedl trenér hned tři střídání. Začali hodně dobře. Na domácí branku jsme hnali jeden útok za druhým. Po jednom centru do vápna měl blízko k vstřelení gólu Džavík, ale byl z toho rohový kop. Po něm se ve vzdušném souboji prosadil hlavou Verner na – 3:2. Nadějná situace v zápase. Jenže přišla 62. minuta a nešťastný faul ve vápně a hlava v dlani Holubce. Penalta! Domácí proměnili – 4:2. Kluci nechtěli jen tak jednoduše prohrát a bojovali. Jenže dát dva góly, na to už bylo málo času. I tak jsme si na domácí dovolili. A dovolil si to Stromecký, který se hnal za míčem přes domácí obranu. Je faulován! Vypadalo to na vyloučení faulujícího hráče (jako poslední, který bránil dostat se za míčem a snad i skórovat). Rozhodčí to ohodnotil jen žlutou kartou. Na naší straně skleslá nálada, otupění snahy ještě něco změnit. Pak přichází protiakce a opět naše chyba, špatná přihrávka gólmanovi. Míč zachytil domácí hráč a skóruje skoro do prázdné brány – 5:2 a konec. O všem rozhodly tři góly, které lze hodnotit jako vlastní! Nechybí nám bojovnost, ale dnes i pohotovější zakončení a proměnění příležitostí. Až nebudeme dělat podobné chyby, můžeme myslet na lepší výsledky.

góly: 21. Šťovíček, 32. Brožek, 43. Jeřábek, 62. Syrovátka (pen.), 87. Vosecký – 34. Devátý, 54. Verner

ž.k.: 2:2, diváků: 101, rozhodčí: Všetečka Jan

sestava: Svoboda, Burian (46.Holubec), Devátý, Verner, Šimoník (46.Skočdopole), Kubeš, Havlík, Stromecký, Broschinský J.ml., Třešňák, Konečný (46.Džavík), lavičku ještě doplnili dorostenci Kalenda, Pokorný a druhý gólman Steklý

trenér: Broschinský J.st.

ved.mužstva: Obrovský Jiří

masér: Novotný Filip

V sobotu 28.8.2021  v 17 hod. hostíme soupeře z Lomnice nad Popelkou.

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (5 hlasování, průměrné hodnocení: 60,00%)
Loading...