Muži – FC Nový Bor : Spartak Chrastava 4:0 (2:0)

Minulý zápas, který  jsme měli hrát v Železném Brodě, byl pro podmáčené hřiště odložen na 28. 10. 2020. Tím nám vznikl jednozápasový výpadek. V tomto týdnu také skončilo období přestupů. Dnes jsme přivítali soupeře ze spodu tabulky Spartak Chrastavu.

Od první minuty jsme diktovali rytmus hry a často jsme se pokoušeli o střelbu. Soupeř statečně odolával. Ve 26. minutě dostal Třešňák pohotovou přihrávku a prošel s míčem u nohy až skoro na hranici vápna soupeře, míč prostrčil za obranu a toho využil nováček v našem mužstvu Patrik Novák, když střelou po zemi poslal míč na zadní tyč a vedeme 1:0. V dalších minutách jsme soupeře drželi v jeho vápně i zahrávali velkou řadu rohových kopů. Úspěšnost byla až ve 43. minutě. Míč proletěl do vápna mezi skupinu hráčů a Rozmajzl, hráč hostí ve snaze odvrátit nebezpečí poslal míč do vlastní sítě 2:0.

Také ve druhém poločase jsme měli územní převahu, ale soupeř se stále nevzdával a bojoval o dobrý výsledek. Několikrát měl ke gólu blízko, ale v naší brance byl pozorný Blumentritt a vše nebezpečné likvidoval. Dnešní zápas byl zápas Třešňáka. V 58. minutě opět překvapil všechny, když s míčem u nohy prokličkoval až do vápna, zakončil, ale brankář míč vyrazil. Opět se ho zmocnil Třešňák a pak prudkou střelou dává na 3:0. Mezitím se na obou stranách střídalo. Několik akcí šel míč z nohy na nohu a Kubeš posílal centry do vápna. Po jednom závaru hostující gólman míč vyrazil před vápno a tam byl právě Kubeš, který zpracoval míč a hezkým lobem, pod břevno dává na 4:0. V závěrečných minutách se fotbal hodně přiostřil, ale rozhodčí si s tím poradil a v 90. minutě odpískal konec.

góly: 28. Novák P., 43. Rozmajzl (vl.), 58. Třešňák, 73. Kubeš

ž.k.: 2:2, diváků: 120, rozhodčí: Urbánek Tomáš

sestava: Blumentritt, Devátý, Broschinský L., Šimoník (83. Broschinský J.ml.), Holubec, Sochor (55. Skočdopole), Zlatníček (46. Kubeš), Novák Martin, Novák Patrik (55. Stromecký), Dlouhý (71. Šešina), Třešňák

trenér: Broschinský J.st.

Příští týden v sobotu 10. 10. 2020 nás čeká českolipské derby v Doksech, výkop v 16 hod.

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (2 hlasování, průměrné hodnocení: 100,00%)
Loading...