Muži: FC Nový Bor : Sokol Rovensko p.Tr. 1:1 (0:1)

V neděli minulý týden jsme prohráli v Turnově po velice solidním výkonu 4:2 a to mělo motivovat hráče na domácí zápas proti soupeři z druhé poloviny tabulky.

Fotbal prvních deset minut nebyl na hřišti vidět, z obou stran byl pomalý a dost nepřesný. Soupeř přijel s obrannou taktikou a ta se mu dařila. Naší hře chyběla hlavně nápaditost. V 10. minutě po centru z trestného kopu posílá Dlouhý míč vedle branky a stejně se vedlo našim v 15. minutě. Míč často pohyboval víc v našich zadních řadách a to soupeři moc strach nenahánělo. Branku jsme neohrožovali. Ve 26. minutě to chtěl změnit Novák a vystřelil, gólman soupeře byl ale připravený. Ve 30. minutě jsme faulovali před vápnem, soupeř se připravil k rozehrání a následně poslal hráč Šimek míč do šibenice naší branky. Chadraba se hodně natahoval, ale neměl šanci. Soupeři jsme ještě jednou v prvním poločase dali podobnou šanci, ale další překvapení se nekonalo. O přestávce tak měl trenér hráčům co vysvětlovat.

Ovšem vstup do hry opět nebyl podle gusta trenéra, ale ani podle diváků. Ve 49. minutě hosté opět z dálky pálí na naší branku. Výborný je možná slabé slovo k zákroku našeho brankáře. Tentokrát míč ani do šibenice nepustil. Kluci pomalu, ale jistě přidávali na tlaku a soupeř se jen sporadicky dostával na naší půlku. V 60. minutě, to už byl na hřišti Stromecký, došlo k faulu ve vápně na našeho hráče. Rozhodčí byl blízko a jistým gestem ukázal na penaltu. Míč si postavil L. Broschinský, věděl kam se hnul brankář a míč poslal za jeho záda – 1:1. Gól byl impuls k náporu a k zisku všech bodů. V 68. minutě jsme k tomu měli doře založeno. Z trestného kopu gólman míč neudržel, ale naše dorážka minula potřebný cíl. Závěr zápasu byl hodně rozkouskovaný a to nám nebylo moc po chuti, soupeř tak šetřil čas, chtěl uhrát remízu a to se mu povedlo. Sami se netajili s tím, že s žádným úspěchem nepočítali. Uhraný bod brali jako vítězství. Pro  nás zklamání, ale i k takovým výsledkům někdy dochází. Tak věřme a pokusme se získat body třeba hned v příštím zápase, který sehrajeme za týden v sobotu 26. 9. od 16 hod. v Železném Brodě, odjezd ve 13:15 hod.

gól: 60. Broschinský L. (pen) – 30. Šimek

ž.k.: 1:2, diváků:135, rozhodčí: Bohatý Ondřej

sestava: Chadraba, Skočdopole (79. Zlatníček), Broschinský L., Devátý, Šimoník, Šešina (55. Sochor), Kubeš, Novák, Dlouhý, Broschinský J. ml. (60. Holubec), Třešňák (55. Stromecký)

trenér: Broschinský J. st.

ved.mužstva: Szabo Milan

masér: Novotný Filip

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (6 hlasování, průměrné hodnocení: 50,00%)
Loading...