Muži: FK Turnov : FC Nový Bor 4:2 (1:1)

V rámci 4. kola krajského přeboru jsme  byli soupeřem domácího celku FK Turnov, který se tají s tím, že má ambice na postup do divizní soutěže. V minulém kole remizovalo mužstvo v utkání v Doksech. Naše mužstvo v minulém kole zvítězilo těsným skórem 1:0 nad Slovanem Hrádek n.N. Dnes jsme měli k dispozici kompletní sestavu hráčů. K zápasu kluci nastupovali s tím, že nemají co ztratit, ale dokázat, že fotbal umí.

Začali jsme také podle toho uvolněně. Útěk z jedné strany na druhou stranu, ve 12. minutě z křídla průnik našeho A. Dlouhého do vápna byl zastaven faulem a ten byl ohodnocen penaltou. Míč si postavil L. Broschinský a směr i prudká střela nedaly brankáři šanci – vedeme 0:1. A pro domácí nejen šok, ale potíže najít na naší hru odpověď. Nutno podotknout, že jsme i dobře bránili. Mohli jsme i přidat na skóre, ale asi se nedají všechny šance proměňovat. V závěru prvního poločasu zahrávali domácí rohový kop. Míč proletěl malým vápnem a na zadní tyči se prosadil domácí zkušený hráč Beneš – 1:1.

Ve druhém poločase se už tak naše hra nedařila. Domácí zvýšili své úsilí k cestě za třemi body. Přesto jsme je opět zaskočili. Po jednom našem útočném tažení, když to domácí ubránili a sami chtěli dopředu, jsme jim vzali míč, klička a hned druhá, centr před branku. Tam si našel dobré postavení L. Broschinský a nedal domácímu gólmanovi šanci – 1:2. Domácí začali střídat čerstvé síly. V 62. minutě Havel P. po rohovém kopu ze závaru před naší brankou vyrovnal – 2:2. Domácí vycítili, že přichází jejich síla a pomohli si dalším střídáním. Ale naše nepozornost  při bránění  rohového kopu se nám vymstila, Havel Lukáš (před rokem ještě náš hráč) tuto chybu využil a vsítil vedoucí gól domácích – 3:2.  Naši kluci přidali a snaží se vybojovat  příležitost k vyrovnání. Konstatujeme, že k tomu byla i velká příležitost. Ale je ale! Domácí  již nechtějí ztratit tři body a v 84. minutě přidávají Syslem pojistku na 4:2. Ještě v poslední minutě  z trestného kopu to zkouší L. Broschinský z dálky, ale míč proletěl nad brankou. Určitě jsme dnes podali velmi ucelený výkon a asi chybělo možná některým víc zkušeností, aby jsme to dotáhli dokonce. V Turnově po nás zůstal i dobrý fotbalový dojem.

góly: 38. Beneš, 62. Havel P., 67. Havel L., 84. Sysel – 12. (pen) a 53. Broschinský L.

ž.k.: 2:3, diváků: 215, rozhodčí: Šůma Josef

sestava: Blumentritt, Devátý, Broschinský L.,Šimoník, Holubec (84. Kapitán), Novák, Sochor (72. Skočdopole), Třešňák (75. Zlatníček), Kubeš, Dlouhý, Broschinský J.ml.

trenér: Broschinský J.st.

masér: Novotný Filip

Příští týden v sobotu 19. září 2020 se hraje další kolo KP LKFS a přijede k nám TJ SOKOL ROVENSKO p. Tr.. Začátek je již v 16.30 hodin.

V neděli 13. 9. 2020 náš starší dorost U-19 hostil také soupeře  FK Turnov a po velkém boji zvítězil 1:0 ! Velkou radost z toho měli samotní hráči, ale udělali jí také trenérovi p. Kouřilovi a také divákům. V tabulce jsou po druhém kole na druhém místě!.

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (10 hlasování, průměrné hodnocení: 74,00%)
Loading...