Muži: Slovan Frýdlant : FC Nový Bor 2:0 (2:0)

Druhý zápas KP LKFS pro nás znamenal cestu do Frýdlantu a to již v sobotu v 10:30. Soupeř, který se netají záměrem postoupit do divize. Naše ambice směřují ke konsolidaci mužstva a hrát fotbal o co nejlepší umístění. K dnešnímu utkání nemohl pro zdravotní důvody nastoupit P. Stromecký,  D. Blumentritt – brankář a L. Zlatníček, který si dnešním zápasem odpykal trest za vyloučení v pohárovém zápase. Věděli jsme, že zápas s dnešním soupeřem nebude snadný, ale hrát se dá s každým.

Domácí po první odehrané minutě převzali iniciativu a organizovaně hráli jak se říká „na míči“. Nám se dařilo také dobře bránit. V 7. minutě jsme rychlostně přešli do útočné fáze. Domácí nás zastavili a rychlou kombinací přešli do protiútoku. Míč do uličky jsme nezachytili a domácí hráč šel sám na branku. Brankář proti němu vystartoval mimo vápno, došlo ke kontaktu, rozhodčí vytáhnul červenou a Chadraba šel pod sprchy. Vzhledem k tomu, že nebyl druhý brankář, tak převzal brankářský post po dohodě v našem mužstvu hráč F. Šimoník. Bohužel po dobře kopnutém přímém kopu do  šibenice jsme inkasovali na 1:0. Domácím se ve 25. minutě podařil ještě jeden povedený útok, který zakončil domácí Štrbák na 2:0. Postupem času se naše řady i v deseti srovnaly a domácím jsme hru dobře znepříjemnili.

Začal se hrát fotbal o vůli. Ta narůstala na naší straně a do druhého poločasu, kdy jsme museli střídat – Skočdopole měl potíže a na hřiště přišel Holubec. Naše hra našla rozum a k dobrému výkonu se rozehrál Třešňák a s ním i další. Tak se nám dostávalo odvahy k provedení dobrých akcí. Jednu zajímavou provedl Devátý a domácí jej zastavili až ve vápně. Také mladík A. Dlouhý, zaměstnával domácí beky. V 72. minutě jsme domácí natlačili do vlastního vápna a Sochor prošel až na malé vápno s míčem u nohy, kde ho brankář trochu náhodou odzbrojil. V 83. minutě chybělo pár centimetrů aby Třešňák zasáhl míč těsně vedle malého vápna a skóroval. Domácí hodně odpadávali a nevěděli si s naším tlakem rady. Rozhodčí nastavil jen tři minuty a to stačilo domácím aby vítězství uhlídali. Škoda toho co se událo v úvodu zápasu, asi by se odehrál jiný boj o body. Domácí jsou silný soupeř a naši zejména výkonem ve druhém poločase ukázali fotbalovou vůli. Ještě zapracovat na osobní kázni, aby zbytečných žlutých bylo méně. Šimoník si i co by brankář zaslouží uznání.

góly: 11. Stýbal, 25. Štrbák

ž.k.: 1:6, č.k.: 7. Chadraba (N.B.), diváků: 120, rozhodčí: Menšík Miroslav

sestava: Chadraba, Broschinský L., Devátý, Skočdopole (46. Holubec), Kubeš, Šimoník, Novák, Třešňák, Dlouhý, Broschinský J.ml., Sochor,

trenér: Broschinský Jan st.

masér: Novotný Filip

V příštím zápase přivítáme na domácím hřišti Slovan Hrádek n.N. – sobota 5.9. od 17 hod.

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (4 hlasování, průměrné hodnocení: 70,00%)
Loading...