Muži: FC Nový Bor : Arsenal Č.Lípa 2:2 (2:1)

Po vynuceném přerušení zimní fotbalové přípravy se koncem května mohlo opět začít trénovat a také se naplánovaly přípravné zápasy. Celkem jich bylo pět a nám se v nich zrovna moc nedařilo. V Rumburku remíza 0:0. Následně zápas na domácím hřišti a debakl s Dobrovicemi – 1:11. Vzápětí středeční utkání s Juniorem Děčín a vítězství 9:2. V sobotu 20.6. docela nepříjemná porážka v Hrádku n.N. – 5:1. V kabině si to kluci vyříkali a se zdviženým prstem sami nad sebou nyní ve středu 24.6. nastoupili proti silnému mužstvu Arsenalu Česká Lípa, které přivedl na hřiště velice zkušený a prima člověk J. Štajner.

Nám se nicméně vstup do zápasu moc nepovedl a brzy, již ve 3. minutě jsme po chybě prohrávali 0:1. Arsenal se tak uklidnil a začal nám připravovat další nebezpečné situace. Kluci se herně srovnali a i na naší straně přišla nějaká ta šance. Ke střelbě si to připravil Třešňák (který k nám během volných přestupů přišel ze Cvikova), ale míč proletěl nad branku. Dobrou příležitost si kluci připravili v 16. minutě, Stromeckému ale střela nesedla. V dalším průběhu se už hra zcela vyrovnala. Ke konci prvního poločasu jsme získali rohový kop zásluhou Třešňáka. Kubešův centr našel L. Broschinského, který poslal míč hlavičkou k zadní tyči a je srovnáno 1:1. Ve 44. minutě fauloval nešťastně hráč Arsenalu Stromeckého ve vápně a rozhodčí Řeháček nařídil pokutový kop. Ten na sebe vzal L. Broschinský a mířil přesně a prudce. Vedení v utkání se tak přehouplo na naší stranu – 2:1!

Druhý poločas byl více v režii našeho mužstva. Několikrát jsme mohli i skórovat, ale chybělo více klidu anebo trpělivosti před zakončením. Ani soupeř nevynechal žádnou možnost ke zteči s naší obranou, ale v brance si velice dobře vedl náš gólman D. Blumentritt. V závěru zápasu se Arsenal hodně snažil o vyrovnání a zaměstnával naší obranu. V 90. minutě zápasu se to soupeři podařilo, když na prudkou střelu z chumlu hráčů gólman nestačil. Zároveň rozhodčí zápas ukončil.

Zápasu přihlíželo a fandilo fotbalu 140 diváků z toho řada z nich přijela z České Lípy. Hráči si dokázali, že bojovnost přináší ve fotbale dobré výsledky a dobrou náladu do týmu. Tímto zápasem jsme uzavřeli minulý fotbalový ročník 2019-2020. Vedení mužstva dává hráčům volno a kluci se sejdou k přípravě na fotbalový ročník 2020-2021 v pátek 10. července a hned 11.7.  nás čeká zápas ve Štětí!

góly: 40. a 44. L. Broschinský      

rozhodčí: Řeháček, diváků : 140

Sestava: Blumentritt, Šimoník, Devátý, L. Broschinský, Holubec, Krpata, Stromecký, Kubeš, Třešňák, Zlatníček, Sochor, Krátký, Kalenda, Horák, J. Broschinský ml.

trenér: J. Broschinský st.

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (13 hlasování, průměrné hodnocení: 86,15%)
Loading...