Muži: FK Rumburk : FC Nový Bor 0:0

Novoborský fotbal po přerušení opět zahájil činnost!

Po více než dvouměsíční přestávce se začalo trénovat a na řadu přišly i přípravné, přátelské či kondiční zápasy.

Po uvolnění vládních opatření, kdy musela být uzavřená veškerá sportoviště z důvodu nebezpečí onemocnění Koronavirem, se v květnu 2020 začalo trénovat a vzhledem k tomu, že FAČR uzavřel veškeré soutěže řízené Komisí pro Čechy i Moravu si trenéři zajišťují „přáteláky“. Na tréninky našeho týmu dochází vždy téměř všichni hráči, kterých je momentálně 18. Do kádru se zařadili i dorostenci, kteří přecházejí do kategorie dospělých – Šešina, Krátký, Horák. K utkání do Rumburku odjelo 17 hráčů.

Do zápasu jsme vstoupili velice nadějně a domácí se již v prvních minutách museli stáhnout na vlastní polovinu a urputně bránit. V 5. minutě proletěl míč po hlavičce J. Broschinského jen těsně nad branku. V 6. minutě si v poklidu poradil s útokem domácích náš brankář Blumentritt. Další minuty zápasu čelili domácí našim útokům vedených po křídle přes Kubeše a před brankou se snažil zakončovat Michal Třešňák. Neměl ale štěstí, jednu střelu kryl brankář a další pohotová střela se mezi tyče nevešla. Tak to probíhalo po celý první poločas. Během druhého poločasu poslal trenér Broschinský st. do hry všechny hráče které měl na lavičce, včetně již zmíněných dorostenců. Průběh hry se víc vyrovnal a gólové šance byly na obou stranách. Pro mladíky to bylo seznámení s dospělým fotbalem. Gól žádné mužstvo nedalo a zápas skončil remízou 0:0.

Sestava : Blumentritt, Holubec, Šimoník, Devátý, L. Broschinský, Vacek, J. Broschninský ml., Kubeš, Třešňák, Sochor, Stromecký, Šimůnek, Skočdopole, Krpata, Šešina, Zlatníček, Krátký, Horák

Trenér: J.Broschinský st.

V sobotu 13. června 2020 v 10:15 hodin přivítáme tým SK DOBROVICE.

Na utkání je omluven brankář Dan Blumnetritt a důvod je velký, v onen den vstupuje do svazku manželského! Předem gratulujeme!

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (3 hlasování, průměrné hodnocení: 86,67%)
Loading...