FC Nový Bor : FK Jílové 2:2 (1:1)

Na další zápas zimní přípravy bylo doslova zimní počasí a připravilo hráčům zimní podmínky. V noci na sobotu napadlo u nás skoro deset centimetrů sněhu a tak i uklidit hrací plochu nebylo jednoduché. Správce Kubeš si s tím poradil a ve druhém poločase nastoupil i jako hráč v domácích barvách. Soupeř z Jílového disponuje silným kádrem hráčů.

Nám jako domácím se podařil úvod zápasu a na brankáře soupeře se hrnul jeden útok za druhým, protože jsme si připravili řadu šancí. Jedna střela si našla i konstrukci branky. Brankář soupeře chytal velmi dobře a uchoval až do 14. minuty čisté konto. V uvedené minutě se prosadil Stromecký po pěkné kombinační akci – 1:0. V 16. minutě pak zasáhl v domácí brance dobrým zákrokem brankář Ticháček a totéž  zopakoval ve 29. minutě. Pak domácí v přímém tahu na branku polevili. Hrálo se dost kombinačně, někdy až moc. To přeneslo aktivitu na stranu hráčů Jílového. Proto také přišlo vyrovnání na 1:1.

Druhý poločas měl fotbalovou rychlost a na obou stranách i šance. Tu také v jednom případě hosté využili a v 57. minutě vstřelili vedoucí gól – 1:2. Postupem času jsme zvýšili rychlost i bojovnost a přineslo nám to v prvé řadě delší držení míče, ale také neproměňování šancí. Už už se zdálo, že si soupeř odveze vítězství, ale naši kluci nechtěli vzdát zápas jen tak a bojovali až do závěrečné minuty zápasu. Dlouhý míč dopředu, Stromecký nevypouští souboj a stačí jen míč před brankářem jak se říká „píchnout“ a  je vyrovnáno na 2:2 !

Od počátku ledna 2020 probíhala náročná zimní příprava, fyzická odolnost, míčová hra, zápasové vytížení, atd. Trenér byl velmi spokojen s účastí na trénincích. Dnes se také tak trochu projevila únava a proto budou hráči nyní trénovat a příští víkend zasloužené volno. Pak již Pohár LKFS a po něm budou následovat mistráky.

góly : 14. a 89. Stromecký   

rozhodčí : M. Michal, diváků: 30

Sestava: Ticháček, Šimoník, L.Broschinský, Devátý, Holubec, Krpata, Vacek, J. Broschinský ml., Sochor, Stromecký, Zlatníček – Skočdopole, D.Blumentritt

Trenér:  J.Broschinský st.

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (4 hlasování, průměrné hodnocení: 80,00%)
Loading...