FK Dobrovice : FC Nový Bor 5:4 (3:2)

Původní předjednané utkání na UMT v Novém Boru soupeř z Dobrovic změnil z důvodu dřívějšího zahájení jarní mistrovské soutěže ve středočeském kraji a z potřeby sehrát přípravný zápas na přírodní trávě, požádali a zajistili přírodní trávu v Kropáčově Vrutici. Tím se i klub omlouvá domácím fanouškům, že přišli o domácí zápas.

Přípravný zápas měl i zajímavý průběh a gólově byl vyrovnaný. První poločas jsme prohráli 3:2. V průběhu  druhého poločasu jsme nejen vyrovnali, ale také jsme se ujali vedení 3:4. Domácím se dařilo díky možnosti střídání většího počtu hráčů zvládnout lépe závěr zápasu a otočili opět výsledek na svojí stranu 5:4. Za naše barvy se v prvním poločase trefili Kubeš a Vacek. Ve druhém poločase za nás skórovali Sochor a z penalty L. Broschinský. Trenér byl s výkonem hráčů  spokojen, v kádru však chybí ještě nějaký hráč k potřebnému soutěžnímu zastoupení.

góly : Kubeš, Vacek, Sochor, Broschinský L.

Sestava: Blumentritt, Šimoník, Broschinský L., Devátý, Holubec, Sochor, Vacek, Kubeš, Janů, Krpata, Stromecký  –  Zlatníček, Šimůnek, Skočdopole

Trenér: J.Broschinský st.

Asistent: J.Broschinský ml.

Ved. mužstva:  R.Blumentritt

29. února 2020 máme pozvaného soupeře FK Jílové, výkop zápasu v 11:00.

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (2 hlasování, průměrné hodnocení: 50,00%)
Loading...