FC Nový Bor : FK Cvikov 3:1 (1:1)

Na dnešní víkend byl dohodnut soupeř FK Litoměřicko, ale soupeř původní  záměr změřit síly s naším mužstvem zrušil. Proto se trenér dohodl na přípravném zápase s týmem ze Cvikova.

Zápas začal v 11 hodin ve velmi dobrém tempu. Během pár minut byla větší iniciativa na kopačkách domácích. Z toho také přišly první šance. Domácí hráči je zahazovali a přispíval k tomu také výbornými zákroky zkušený brankář Machačný. Naopak Cvikovští při každé možnosti k útočení dokazovali, že zápas nebude jednoduchý. Mezi tím i domácí hráči měli smůlu, když Krpata překonal brankáře, ale míč skončil na břevně. První náznak nebezpečnosti hostí byla střela Třešňáka z dálky. Pak zahodil dobrou šanci Stromecký, míč proletěl kolem tyče. Ve 35. minutě napřáhl ke střele za vápnem zmiňovaný Třešňák, domácí gólman Ticháček stačil jen míč tečovat a ten pak skončil v šibenici – 0:1. Cvikovští předváděli velmi dobrý fotbal. Ve 40. minutě, při vytvoření tlaku na hostující obranu, zahrál jeden hráč ve vápně rukou a nařízenou penaltu proměnil domácí střelec L. Broschinský1:1.

Velmi dobrý výkon hráčů Cvikova v první půli nezůstal bez povšimnutí domácího trenéra, který hráčům něco vytknul, něco poradil a šlo se na druhý poločas. Ten byl ve znamení zlepšení, zejména v pohybu hráčů. I Cvikov hrál dobře, ale skóre se měnilo v 60. minutě po faulu ve vápně na Šimůnka, penaltu proměnil Vacek2:1. Konečný účet zápasu stanovil v 78. minutě po centru Skočdopoleho do vápna J. Broschinský ml. 3:1. Nekompromisní fotbal se hrál až do závěrečného hvizdu.

góly : 40. L. Broschinský (pen), 60. Vacek (pen), 78. J. Broschinský ml. – 35. M. Třešňák

Sestava: Ticháček, Šimoník, Devátý, L.Broschinský, Holubec, Krpata, Vacek, J.Broschinský ml., Sochor, Stromecký, Zlatníček -Šimůnek, Skočdopole (omluveni T.Janů – zdravotní problém, Kubeš a Blumentritt – pracovní povinnosti).

Trenér: J.Broschinský st.

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (1 hlasování, průměrné hodnocení: 60,00%)
Loading...