FC Nový Bor : TJ Sokol Rovensko p. Troskami 2:0 (2:0)

Dnešní zápas byl zápasem o nápravu pokažené pověsti v minulém kole na hřišti FK Turnova, kde jsme inkasovali za první poločas sedm branek. Kluci poctivě trénovali a na dnešní utkání se řádně připravili. Rovensko nemá zatím žádný bod a také žádný gól. Jen se všechno podle příprav nepodařilo. Nástup od začátku měl naplánovaný Jan Broschinský ml. a tím ukončit léčení po dlouho trvajícím zranění. Při rozcvičování se ukázalo, že to ještě asi tak rychle nepůjde a tak se v zápise dělala změna. Do hry jde M. Kaiser.

Již první minuty naznačily, kdo bude dirigovat rytmus zápasu. V 6. minutě poslal dlouhým centrem míč L. Broschinský na naběhnutého Krpatu, ten ukázal záda obráncům soupeře, obešel brankáře a dává první gól zápasu – 1:0. Soupeře gól dost zaskočil a další vývoj utkání byl na našich kopačkách. Dá se říct, že v téže minutě měl Krpata na kopačkách druhý gól, ale střela šla vedle. Také hosté zaútočili, ale v brance byl pozorný Ticháček, který vyrazil střelu na roh a uchránil čisté konto. Ve 13. minutě šla naše hra dopředu po pravé straně, centr napříč hřiště a je tam opět Krpata, hlavou posílá míč na branku a soupeřův gólman bravurně vyráží do bezpečí. V 17. minutě se ani Devátého střela do branky nevešla. Ve 21. minutě má soupeř opět štěstí a jen s pomocí brankáře, který vyráží na břevno Kubešovu bombu z dálky. Jednoduše měl před sebou volný míč, tak to napálil a sklidil potlesk diváků. Pak měl příležitost k dobrému zakončení  Zlatníček, ale gólu se  dočkal až ve 45. minutě a zvýšil naše vedení na 2:0.

Druhý poločas se opět hraje pod naší taktovkou a připravujeme si opět řadu šancí. Dnes se nám je ale nedaří proměňovat. Kluci chtějí dát víc gólů, ale hosté z Rovenska mají dobrého brankáře, který je podržel v prvním poločase a byl dobrou oporou i ve druhém. V několika případech našim sebral míč ve vyložené příležitosti a navíc předvedl výborný zákrok v 68. minutě, kdy vytěsnil dalekonosnou střelu  která mířila pod břevno. Dnes jsme často trefovali tyče a břevna, ale vítězství 2:0 je zasloužené i když se kluci hodně nadřeli a pro další vývoj soutěže to chce trpělivost. Po třech odehraných kolech se zdá, že bude průběh velmi zajímavý. Již nyní nemá nikdo plný počet bodů a na druhé straně jsou i mužstva, která nemají ani bod a určitě udělají vše pro to, aby tomu tak nebylo.

góly: 6. Krpata, 45. Zlatníček 

ž.k.: 2:1, diváků: 80, rozhodčí: Zlatník Jakub

sestava: Ticháček, Broschinský L., Devátý, Kubeš, Krpata, Vacek, Stromecký (90. Skočdopole), Zlatníček (88. Šimoník), Novák (71. Holubec), Janů, Kaiser (81. Šimůnek)

trenér: Broschinský J.st.

asistent: Broschinský J.ml.

ved.mužstva: Blumentritt R.

Za týden v sobotu 31. srpna 2019 hrajeme v 10:30 hodin ve Frýdlantu!

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (9 hlasování, průměrné hodnocení: 91,11%)
Loading...